Peace out!

Nu sticker jag!

goodmorning sunshines!

Uppe med tuppen enligt mig, har varit vaken sen tio faktiskt. Ska in till stan idag med Erica, vi ska till vår praktikplats vi var på för några månader sen och höra ifall vi kan få vara där nästa termin också vilket vi verkligen hoppas på eftersom alla på salongen var hur underbara som helst och salongen är sjukt mysig! Om inte får vi leta vidare eller bara jag. Vi ska hinna med en lunch också vilket blir mysigt eftersom vi inte har setts sen skolan slutade!
När det är "avklarat" ska jag fika med Pat och sen kommer Markus till mig, och sen ska jag till Josefins mamma och hämta Eclipse & Breaking Dawn så jag kan läsa på bussen!
Det blev förresten ändrade planer, jag åker imorrn istället för på torsdag! Anledningen är att om jag åker på torsdag så är jag inte framme förens 22.40 vilket känns väldigt sent enligt mig, men nu är jag framme runt sju iallafall. Dessutom hade jag inplanerat i huvudet att jag skulle åka på onsdag så det blev super!

Nu ska jag iallafall sminka mig osv så jag inte behöver stressa senare!

Kanske skriver lite mer senare, annars kanske jag slänger in ett inlägg från östersund! :)

Me & my love, long long time ago. <3



/A.

Hello!

Igår var jag och Markus på bio och såg Baksmällan, hur kul som helst! Efter åkte vi hem till mig och kollade på tv ett tag innan vi båda slocknade som stockar!
Idag åkte vi till Nacka forum och kollade runt lite i affärer, eller rättare sagt så drog Markus runt mig i massa affärer haha. För första gången så var det killen som skulle shoppa, inte tjejen.
Nu är jag iallafall hemma och väntar på käk. Pratade lite med Josefin förut också om att jag eventuellt ska komma upp, så jag pratade med pappa direkt när han klev innanför dörren och vi bestämde att jag åker upp på torsdag! Åh kommer bli så in i helvetes jävla kul! Jag saknar ju min tjockis som satan och dessutom fyller hon 18 om en vecka och det ska firas! Men vi kör rätt lugnt på måndag och drar till rejält på fredagen! Najs kommer det att bli!
Och så får jag äntligen träffa den omtalade Clayton, hennes nya kärlek, det blir spännande!
Åh jag vill bara börja packa redan nu ska jag har det klart men det är ju ett par dagar kvar, haha.
Är i värstaste extaset just nu, så överlycklig är jag!
Måste svänga förbi hennes mamma någon dag och hämta dom två sista böckerna i Twilight-serien så jag har något att göra i åtta timmar på bussen :)
Men det blir inga problem om jag har något att läsa.
Nej hörrni, nu ska jag gå och tvätta lite kläder tror jag!

Skriver nog lite senare, puss!


/A.

040709

Goodmorning sunshines!
Jag tog visst fel på dag, pappa kommer hem idag och inte igår så jag sket i att städa och får helt enkelt göra det idag. Har redan diskat lite men fick reda på att pappa inte kommer förens runt sex ikväll så no stress!
Gick faktiskt upp tio idag då klockan ringde, trodde verkligen inte att jag faktiskt skulle gå upp då eftersom jag brukar snooza sisådär 15 gånger ungefär innan jag faktiskt går upp. Men ett skäl till att jag gick upp var att jag inte kunde andas, har vaknat av det hela veckan. Lite läskigt men det beror på att jag är sjuk eller min allergi. Men men, jag dör inte av det! Än....

Senare ikväll ska jag kanske träffa Emelie som jag inte har träffat sen skolavslutningen, helt sjukt!
Planen är väl att ta några öl nånstans, mucho mysigt i say!



Skriver mer senare....måste.......röka........peace!

020709

Bloggtorka än en gång. Jag vill inte säga varför men jag kan säga såhär, jag mår väldigt dåligt psykiskt och fysiskt.
Jag har nog haft feber hela veckan, har inte tagit tempen men jag har fryst, svettats och kallsvettats hit och dit. Jag har mått illa och var yr & trött. Och snorat ska vi inte tala om!
Jag har knappt ätit i veckan. Sov knappt nåt inatt pga av att jag hostade var tionde minut, inte kul. Börjar må lite bättre dock..
Igår var jag ute i hettan för första gången på flera dagar om man bortser från ciggpauserna på balkongen.
Träffade underbara Pat i stan och tröstshoppade, visar bild alldeles strax.
En grymt underbar nyhet är att min älskade Josefin har kommit in på musikal-linjen på min skola vilket betyder att hon flyttar upp till sthlm igen plus att vi kommer gå i samma skola, igen! Pat kommer även joina oss! Wunderbaaaar!
Imorrn kommer pappsen hem och då blir det att städa, mindre kul. Som tur var ser det inte ens stökigt ut här hemma så det är inte så mycket att göra.

Nu ska jag fortsätta & ligga i sängen framför I Robot.

Inhandlat


/A.

RSS 2.0