blivande pepparkaka

Har suttit på balkongen i princip hela dagen! Åh, så skönt. Förutom när det har blåst som sjutton...
Har fått mucho färg för att ha suttit i sverigesolen i några timmar, plus att jag typ har skitsvårt för att bli brun, haha.
Nu ska jag ut och ta en cigg sen ska jag sminka mig och fixa håret och hoppas på att baby kommer hit så fort som möjligt!



Ja, det var väl det jag hade att säga, haha.

/A.

Morgonpigg

Uppe med tuppen! Eller?
Ställde faktiskt klockan idag för att inte sova bort hela dagen. Den ringde först vid tio, då tittade jag ut genom fönstret för att se om det var sol men då hade personerna i grannhuset inte fått sol på sin balkong och då hade nog jag inte heller fått det, så jag sov en timme till. Nu har jag precis vart ute och rökt morgonciggen i solen, men det blåser. Det gillar jag inte. Dagens plan är iallafall att bättra på brännan, haha. Har fått färg faktiskt, genom att sitta på balkongen och röka. Haha.
Igår var jag ju på dop iallafall och det var mysigt. Ivy, bebisen som också är min kusin, är så jävla söt. Åh, det är bra. Hon ska bli min bästa väl, haha. Eftersom hon är min första tjejkusin så ska jag bli den bästa kusinen hon har! Jag har redan planerat våra shoppingturer och timmar av fika. Visserligen dröjer det eftersom hon bara är runt fyra månader.... Men tiden går fort! Haha.
Efter dopet åkte alla hem till Veronica, min moster, och hennes kille där det bjöds på fika och presentöppning. Jag gjorde ett bra val i att välja klänningen och mössan! Folk "ååååh"-ade när både mössan och klänningen kom upp ur paketen och mössan åkte på direkt! Haha.


(Presenterna)

Vid halv fem började vi röra oss därifrån eftersom Markus tåg från Göteborg skulle rulla in vid tio i fem.
När vi kom fram till Gullmars så gick jag och mamma och tog en öl eftersom vi båda väntade på våra män, haha.
Där satt vi ett tag till båda kom och efter det sa vi hejdå och jag och Markus tog bussen hem.
Vi åkte till Willys och handlade lite, Markus ville dra till stan och käka middag men jag tyckte att vi skulle laga egen middag eftersom vi annars inte skulle hinna hem till Hockey-VM, haha. När jag föreslog att vi skulle göra egen pizza så behövde jag inte tjata så mycket mer. Vi gjorde seriöst den godaste pizzan ever! Iallafall min del av pizzan haha.
Sverige vann matchen mot österrike med 7-1, way to go! Hoppas bara dog fortsätter i den takten, då blir jag nöjd.
Nej, nu är det dags att sätta sig i solen med en korsordstidning, haha, jag låter som en gammal tant....

Update later.



/A.

...

Förlåt för dålig uppdatering men jag har faktiskt inte haft lust eller ork att blogga.
Sanningen är att jag inte har varit i skolan på hela veckan, jag har inte orkat. Jag har vaknat varje morgon då klockan ringer, sminkat mig och gjort mig redo, men sen har jag känt mig helt gråtfärdig och vill bara lägga mig i Markus famn och försvinna. Och det har jag gjort också. Idag hade jag även prov i frisör. Det kom jag på igår. Jag stannade hemma idag. Vill inte göra ett prov jag knappt har pluggat på och bara har andra saker i tankarna. Känns inte helt ok.

Jag vet inte varför jag är såhär just nu. Kan bero på att jag känner mig ensam, om man bortser från Markus. Han är väl den enda jag verkligen umgås med. Kan bero på att det blev så jävla tomt när Josefin åkte hem igen, men jag har happy news! Hon ska flytta upp igen, det är bestämt, och hon kommer upp så fort som möjligt. Jag får värsta glädejeruset i kroppen när jag tänker på det. Fast jag kan inte bli riktigt glad förens dagen då hon är här för att stanna, kommer bli wünderbar!
Åter till lilla ledsna mig, jag vet en till sak det kan bero på, men det är löst och kommer inte tas upp i bloggen.
Det kan låta väldigt materialistiskt, men pengar. Det känns jobbigt också, jag har aldrig pengar så det räcker till på ett vis jag skulle vilja, och det är väl bara att erkänna. Vafan, vi är alla beroende av pengar hur mycket man än vill förneka det.

Markus åkte till Göteborg igår för att se Underoath, jag skulle vart med men han åkte med sina kompisar istället. Jag skulle inte haft råd till biljetten så jag sålde tågbiljetten till en av bockarna gruse.
Vi åkte tillsammans in till stan. Han hoppade av i slussen och jag fortsatte till Tcentralen. Där satte jag mig på tunnelbanan till mamma. Jag var så glad hela dagen. Jag älskar verkligen min mamma! Hon är den bästa som finns. <3
Vi köpte iallafall lite doppresenter tills imorrn då vi ska på min mosters bebis dop. Vi köpte ett silverhalsband med en liten ängel som smycke, en galet söt vit klänning med rosa och svarta/bruna detaljer plus en rosa liten solmössa. Hon kommer bli den sötaste bebisen ever med tanke på att hon redan är sjuuuukt söt. Vi var dock oroliga över storlekarna då hon såg rätt knubbig ut på inbjudningskortet vi fick, haha. Men det ska nog gå bra!
Efter det tog vi några öl på ett ställe i solen och bara pratade om massa. Skitmysigt, lite pinsamt då jag redan efter två öl kände mig lite snurrig i huvudet, haha. Det måste vart solen!
Appropå solen så ska jag ut och röka nu.
Det är blev förövrigt ett konstigt inlägg men massa text, men, whatever.

/A.

Ny vecka

Godmorgon,
Ska alldeles strax bege mig till skolan, om 20 minuter närmare bestämt.
Har en riktig snyggdag idag må jag säga, känns bra! Haha.
Efter skolan ska jag och min älskling till honom, hämta ica-kortet och handla lite. Det är typ dagens plan. Inget storslaget idag inte. Måste höra med pappa om ett kvitto också, märkte att en ost, som vi köpte i lördags, är totalt möglig. Så jävla äckligt, jag såg fan inget mögel i affären. Ska tillbaka och klaga, ska fan ha pengarna tillbaka och jag tänker inte köpa en ny där! Lidl är fan inte att lita på. Blä.

Ska köra en liten re-run om helgen senare idag. Skrev ett inlägg igår men bloggen eller internet hängde sig så det sket sig, endast halva inlägget klarade sig. Men det kör jag sen!
Nu har jag inte så mycket mer att säga faktiskt, ska börja packa väskan och ta en cigg!

Laterz!


(nytagen)


/A.

det är synd om mig!!!!

Klev ut från duschen för inte sålänge sen och skulle smörja in benen då jag märkte en inte så rolig sak.


Jag har fått en vattenblåsa på benet efter att jag råkade komma åt locktången här om dagen, då var det bara ett brännmärke men nu är det en jävla blåsa! AAAAAH!

Jag har en snart försvunnen blåsa på tån efter att ha gått i för små skor, har pixlat eftersom att jag har fotfobi och jag gillar inte att visa mina fötter, haha. Tror inte ni vill se dom heller.. Tår är äckligt!

Och så har vi ju det där jävla djupa såret från igår då jag slant med kniven och skar bort en stor jävla hudbit. Som ni kanske ser så saknas det lite hud där vid fingertoppen, haha.

Usch, fyfan. Jag borde fan få pris för världens klantigaste människa! Eller hur?



Anyways, min älskade man är påväg hit nu iallafall! Saknar den lilla jäveln.
Blir väl lite fredagsmys framför någon film.
Juste, Pirate Bay-snubbarna får fängelse, haha.
Tycker det är lite synd faktiskt, är det någon som vet vad som händer med sidan?

Och sen vill jag bara säga att det inte går att flytta texten till sidan utan den är fast på centrera, fattar inte varför det blir så, händer varje gång jag centerar en bild och sen ska skriva något under.
NÅN SOM VET VARFÖR DET ÄR SÅ?!

Nu är jag arg och måste föna håret. Ska inte skriva mer.
Godnatt.


/A.

The sims 3

Juste, glömde att berätta en sak!
Jag har bokat The sims 3 nu! AAAAH, så jävla taggad inför släppet av det nya spelet!
Seriöst, jag är helt besatt av The sims!
Längtar så sjukt mycket tills det kommer, hihi!

ajajaj

Har precis diskat lite nu, men det är svårt för jag får plåstra om såret på fingret hela tiden eftersom det lossnar pga av vattnet. Skitjobbigt. Så jag tog en paus och gjorde kaffe, mmmmmm, arvid nordqvist......
Just nu har jag inte så mycket att göra, vill mest sitta ute och röka i solen men det kan jag ju inte göra. Det är slöseri med cigg och så blir det otroligt långtråkigt...

Men men, jag bjuder på en bild från imorse iallafall!




/A.

städdag

Idag var planen att åka till skolan som vanligt. Men jag hade galet ont i magen och det första jag tänkte när jag vaknade var "Jag vill inte, jag vill inte". Och så blev det, tycker det är OK att ha såna dagar ibland faktiskt.
Gick iallafall på bussen till Gullmars så jag kunde köpa kaffe och cigg, unnade mig Arvid Nordqvist-kaffe! Trots att det är så förbannat dyrt... Men som mitt horoskop löd för dagen; " Du tycks idag lägga ut en del pengar på onyttiga saker -och säker är det i så fall dig väl unnat!"

Läst det på bussen hem, och det stämde ju rätt bra! Haha.
Hur som helst, dagens plan är att städa lägenheten eftersom min kära far kommer hem ikväll och då måste det se lite bättre ut här. Som tur är så är mitt rum inte så stökigt just nu, ligger bara lite kläder på golvet men jag tror inte pappa bryr sig sååååå mycket om det faktiskt.
Ikväll lär jag vara med Markus och möjligtvis Josefin beroende på vad hon har för planer för kvällen. Hon åker ju trots allt hem imorrn.

Igår förresten, var en mysig dag. Vi var för hemma här, alla tre. Spelade lite spel och åkte sen till Café 60 för en lång fika. Väl hemma igen spelade vi ännu mer spel. Det lät iofs som att vi inte hade gjort så mycket men det hade vi plus att det var supermysigt. 
Juste! Jag har cuttat mig som satan i fingret! Råkade göra det igår när jag skulle skära morötter, slant med kniven och skar fan upp hela fingertoppen på vänstra "fuck-u-fingret" som jag så fint kallar det.
Kollade på såret idag och jag ska nog leva med plåster kring det fingret resten av mitt liv, det var alltså inte najs.
Har fan aldrig sett ett djupare sår, haha. USCH! 

Nej hörrni, nu ska jag nog ta och göra lite kaffe och ta en cigg!

Mer update senare idag.


/A.


kämpar för att inte somna

Sitter just nu och väntar på att Markus ska komma hit. Han missade nattbussen han skulle ta så nu får han vänta på nästa. Haha, han berättade att en liten man hade kommit fram och frågat ifall Markus ville ha sex med honom, att mannen kunde suga av honom för lite pengar, hahaha. Stackars min lilla älskling!<3
Usch, äckliga människor det finns.
Jag och Josefin har iallafall bakat, det blev verkligen inte som jag hade tänkt att det skulle bli. Tror vi fuckade up receptet. Det bleb liksom som en sockerkaka med jordnötter i (och jag hatar sockerkaka) istället för en smetig, kladdig kaka som liknar en riktig snickers. Vi får helt enkelt göra om det, utan bakpulver!

Har ställt klockan på tio imorrn, men går nog upp runt elva. Måste hinna städa upp lite innan farmor och Arne kommer, dom ska hämta pappas bilnyckel nämligen. Arne ska besikta pappas bil på fredag då pappa inte kan eftersom han och Noi förmodligen sitter på flyget från Umeå till STHLM.
Kan ju vara bra att börja städa i tid innan dom kommer hem också, gah. Jobbigt det där.
Nej, nu svamlar jag bara om massa onödiga saker.
Ska lägga ifrån mig datorn nu och krypa ner under täcket och vänta på Markus som jag ska tvinga klia mig på ryggen!
Haha.

Godnatt!


/A.

Fika

Puh, nu är jag och Josefin hemma hos mig igen efter nån timme i Gullmarsplan med Pat. Satt på alkisbänken och drack kaffe och rökte, haha.
Nu ska vi alldeles baka lite! Snickerskaka blir det :o)
Vi får se hur det går, det blir spännande.
Josefin sitter och babblar satan och sätter på sig alla mina smycken och skriker; "MEN TITTA! JAG SER UT SOM EN PRINSESSA!"
Måste nog gå och befria henne från.....något. Kan inte koncentrera mig på blogginlägget, då hon nu stoppade in 50-öringar i öronen. Vet inte ens vad jag skriver längre, haha.

Laterz!


/A.

Gah

Har precis käkat lite middag med baby, makaroner och köttfärssås, haha. Jag är en mästerkock!
Men är galet mätt iallafall. Jag försöker få tag i Josefin också, hon svarar inte när jag ringer vilket är väldigt skumt. Vi skulle ses runt sex här, och jag tror till och med att hon skulle komma hit lite tidigare. Jaja, ska fortsätta ringa henne tills hon svarar mig! Gah, jag hatar när folk gör såhär mot mig, fast det är ok eftersom det är Josefin.


/A.

Hemma igen

Nu är jag tillbaka från skolan som gick fort men ändå inte. Har klippt som en tok idag, helform på herrdockan och lika längder tre gånger på vertikalen.
Jobbigt värre!
Och jag tog nog fel kläder idag, eller jag skulle ha skippat skinnjackan och halsduken. Var ju nästan lite kyligt när jag gick hemifrån men nu på eftermiddagen är det rena rama sommaren! Haha. Nej, jag ska inte klaga. Älskar verkligen när sommarvädret dyker upp, hur härligt som helst.
Det är liksom det man går och väntar på resten av året, då sommaren börjar avta. Man lider igenom vintern för att njuta till max av sommaren, skummt det där.

Jag vet inte vart fikan med Pat och Josie tog vägen faktiskt, har inte hört nåt från patten men ska nog messa henne och höra och kanske ringa upp Josefin också.
Måste vara social med Markus också kom jag på nu. Han ligger bara i sängen och kollar på TV och det har han gjort sen jag åkte till skolan, haha.

Skriver senare!

/A.

Tisdag

Godmorgon!
Återigen kunde jag inte somna igår, vet inte varför jag helt plötsligt har stora problem med sömn men jag vet att min allergi spelade in lite grann. Fick snyta mig tjugo gånger och kliade sönder ögonen, inte kul.
Nu är jag iallafall vaken och relativt pigg. Ska alldeles strax röra mig mot bussen till skolan.
Känns konstigt att åka till skolan efter ett lov i en och en halv vecka, men det känns ändå helt ok.
Räknade ut att skolavslutningen är om ca. 8 veckor! Woho, ingenting ju!
Senare idag ska jag väl kanske träffa Josefin beroende på ifall hon kan eller inte, minns att vi hade en fika med Pat inplanerad idag men vet inte riktigt hur det blir med det, vi får helt enkelt se!

Funderar på ifall jag ska ta och väcka Markus och höra ifall han stannar eller åker med mig, fast jäveln har ju bil så han hinner ju hem till Värmdö innan jag ens kommit till fridhemsplan...Haha, suger ju lite!
Ska även hinna kissa, plocka ihop frisörsakerna, välja väska och röka!
Hinner jag på en halvtimme?



Uppdaterar förmodligen senare idag!
Have a nice day!

/A.

Kunde inte hålla mig

Så jag fixade till designen lite så nu är den lite mer "ren", än kluddig. Får se hur länge den ser ut såhär men det känns bättre tills vidare. Nu kanske jag till och med kan sova.

Haha, ska ge det ett försök ifallafall!

/A.

Ny blogg...

Jag tröttnade på min gamla som jag har haft rätt länge nu. Jag var mest trött på bloggnamnet och kunde inte få det nya namnet ur skallen så jag gick upp från sängen och skapade en ny blogg! Den ser i princip likadan ut som den gamla men jag orkar inte sitta och pilla på en ny just nu faktiskt!

Imorrn ska jag göra en liten update på vad som har hänt under helgen men jag vill ladda in bilder från kameran först, sen blire update!

Funderar på ifall jag ska ta en cigg eller om jag ska gå direkt till sängen.. Kanske väcker Josefin ifall jag går till balkongen nu..

Well well, godnatt sålänge!



/A.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0