#2

 

Atreyu är mitt absoluta favoritband ever.
Musiken dom kör är metalcore, och blandar growl med fin sång. Awesome enligt mig!
Fina melodier med svinbra text, och viktigast av allt; grymma live!
Det bästa med bandet är nog att trummisen som sjunger i alla låtar, har en av världens bästa röster! Så skillad, sjunger helt rent samtidigt som han öser på bakom trummorna. Du kan hitta både röjarlåtar & lunga låtar på deras spotifysida.

 

Allt som allt, Atreyu är bäst & jag lever fortfarande på när jag såg dom spela för ca. 1 år sen.

 

Check them out!


autumn



Bild från igår då Becka fotade mig.

look at me now, I made it

dead by april, mmmyes. Synd att dom har blivit ett jävla gay-mainstreamband, annars är dom riktigt bra.

Har köpt cigg nu iallafall, creds till mig som tar vara på dagarna. Det är skumt det där, när jag bara har några få cigg kvar och inte riktigt vet hur jag ska lösa det så kan jag känna mig skitdeppig och inte riktigt veta vad meningen med livet är, men sen så fort jag har fixat cigg så är allt chill igen, inget spelar liksom någon större roll. Sjukt att cigg betyder så mycket för mig, haha.

Anywhoo. Nurå? Nu är klockan tio över tre och det är flera timmar kvar tills det är OK att sova igen. Kan inte sova middag för då kommer jag inte kunna sova ikväll vilket lär suga.
Kanske läsa? Kanske spela sims? Duscha? Kaffe? Kaffe.

Svikarjosefin ska stanna i skuuvdä (Svensk översättning; SKÖVDE) resten av lovet, thank you darling. Då blir man ensam över halloween också. Jättekul! Älskarej ändå fetto, (svensk översättning; SKINNYBITCH).

fakk this. hejrå.


sleepless in örby

Aa typ så..
Hade planerat att jag skulle sova bort hela dagen idag så jag slapp inse hur ensam jag är just nu, och för att slippa ciggproblem.
Dock kom pappa in vid tolv och frågade ifall jag inte skulle gå upp, ifall jag ville ha lunch eller ifall jag ville ha kaffe. Jag svarade nej och att jag skulle sova hela dagen, då gick han.
Tror ni jag kunde somna om då? NEJ!
Så jag skickade ett sms till pappa där jag berättade att jag inte kunde sova (och en skitarg smiley till det) men sa att jag ville ha kaffe. Det fick jag.
Har rökt en cigg än så länge, det har inte ens gått en timme sen dess och jag är röksugen igen. Har inga pengar, får jag pengar så orkar jag ändå inte sätta mig på en buss till Älvsjö bara för det, men å andra sidan känner jag mig väldigt poetisk, så... Jag vet inte.

Äh, ska gå & ta den där jävla ciggen nu medans kaffet är någorlunga varmt och gott.


young cardinals




Blev fotad av Becka förut, sen klippte jag william, nu ligger jag i sängen och funderar på att sova.
puss.

28 october 2009

Idag ringde klockan vid tio, gick jag upp? Hell no. Snoozade jag i en timme? Ja. Ställde jag om klockan till tolv och gick upp ca. 20 över? Yesbox!
Jag suger verkligen på att gå upp i en bra tid när jag vet att jag är ledig. Hade verkligen velat ligga i sängen och dricka kaffe samtidigt som jag tittar på nyhetsmorgon, älskar nyhetsmorgon ju. Men nope! Så blev det icke! Suprise suprise.

Idag ska jag klippa William, hoppas snitsen sitter kvar. Det är den planen jag har för idag, haha.
Gosh... JOSEFIN, KOM HEM!!!  :(

Ska gå & sminka mig nu, och fixa håret för att hålla mig någorlunda sysselsatt.


segt.

Jag är ingen människa som trivs bäst i ensamhet. Det har jag konstaterat idag.
Är så jävla rastlös hela tiden och verkligen försöker tänka ut någonting att göra. Sucks bigtime.

Pappa skjutsade mig iallafall till kiosken/posten för att hämta ut paketet, innehållandes den älskade färgbomben, köpa cigg och så åkte vi till apoteket och hämtade ut lite astmamediciner. Papi betalade allt! Även ciggen, haha.
Men det drar han nog av månadspengen sen. Too bad..

Tvättade håret tre ggr med färgbomben förövrigt, hände inte så värst mycket så när kontot fylls på med pengar ska jag köpa ny färg!

Nu ska jag dricka upp mitt te och ruttna i ensamheten.


coffee and cigarettes

Goodmorning assfaces.
Vaknade för 20 minuter sen, japp. Halv tre. Skönt att sova så länge man vill den här veckan. Tummen upp för lov.
Egentligen ville jag inte gå upp men tänkte att, om jag inte går upp kommer jag inte kunna somna ikväll. Och det har blivit min värsta mardröm, att inte kunna somna. Anywhooooo......

Ska hämta ut ett paket idag, får ju massa gratisgrejer såhär via bloggen! Älskar att vara känd!
Nej, det är nog bara färgbomben jag beställde för en vecka sen, själv, som jag betalar, själv.
Men jag är glad ändå för nu blir mitt hår fire red! awesome.

Det var planerna för idag. Ska köpa cigg i samma veva, woho....

Well, skriver senare när jag har vaknat och eventuellt har något att säga.

Nu; kaffe & cigg.

the weekend

FREDAGS;
Kvällen bjöd på party kan jag gott och väl säga. Jag & Josefin stack till Dovas vid hötorget för första gången och det var bra gjort! Hittade en hög mysiga grabbar vi hängde med hela kvällen, riktigt trevligt. Vi tog några öl där och sen drog vi vidare till EGO, ett ställe vid rådmansgatan. Vi dansade hela natten lång! Haha. Det var jäkligt lyckat iallafall och det var längesen jag var så lycklig som just då, awesome är bara förnamnet.
Fredagen var minst sagt perfekt.



LÖRDAGS;
Åkte hem till mamma med Josefin, ofc. Drack kaffe och snackade skit. När vi hade vart där åkte vi till replokalen och hängde med Markus och Kenzo, eller kenzA som jag gärna vill säga. Vi skojjammade lite och drack vin. Spelade lite GH och ritade på väggarna.
Sedan bar det av till Dovas, igen, där vi tog några öl och avslöjade saker, haha.
Och efter deeeeet, så gick vi till replokalen igen där vi spånade på bandnamn, haha.
Några utav förslagen var; My Little Tony, Fritzl's baby, Josie and Alexandrafunkle, Kenzo and Alexandrafunkle's gloves, Mhhhmmmmhmm & Squirrle. Mindre seriöst alltså.
Även lördagen var trevlig.







(anledningen till varför josefin gör det sk. "fjortistecknet" är för att det betyder "jag är ful" på teckenspråk, och det tyckte vi var roligt. Så det är inte seriöst.)

SÖNDAG;
Sov till halv fyra, bra alex.
Åkte och repade vid åtta och vi höll på i tre-fyra timmar, var helt död efteråt.
Söndagen bjöd alltså inte på så mycket, men det var minst sagt skönt ändå!



Nappcravings.


Monday

Yo.
Idag var jag pigg och glad, not, tidigt imorse. Hade rep vid elva, då Josefin skulle hinna med ett tåg mot Skövde runt ett. Det gick väldans bra, som alla andra gånger! Nu börjar vi med eget material och började skriva lite text idag, blev sååå bra, haha.
Åkte sen hem och har bara segat hela dagen, skönt må jag säga.
Lov den här veckan, tummen upp för det! Har dock inget planerat vilket suger pyttelite.
Whattodoooo?

Ska fortsätta chilla nu & slänga in ett inlägg om helgen.


Oh, wait..

..bytte outfit. "outfit"...Hatar det ordet...


too late to make it right

Hinner inte skriva. Hemma från skolan. Ska iväg.
Dagens & details.


strutter

Skola i en timme förut. Sen åkte jag hem till Josie och chillade där ett tag. Sen vare rep. Gick galant!
Körde dock bara tre låtar, en gång, sen snackade vi mest ny musik. Måste nämligen börja köra nya låtar då grabbarna för tillfället bara repar, enligt mig och josefin, gubbrock. Så det ska det bli ändring på!
Kom överens om ett par låtar iallafall som jag ska försöka lära mig tills söndag.

That's all for now. Har verkligen inget intressant att säga nowdays.

Revlon Nutri Color Creme

Beställde nyss en färgbomb från Baresso's webshop. Praktiserar ju på en Baresso-salong så det känns tryggt att beställa från deras sida!

Vad är en färgbomb?

Revlon Nutri Color Creme är en inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgat hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Har provat den här i skolan ett par gånger och den är tamejfan en utav dom bästa produkterna som finns! Fungerar så jävla bra. När jag har tvättat håret 2-3 ggr är färgen urtvättad och livlös, men sätter jag i lite sånt här så blir håret knallrött igen, me like!

Revlon Nutri Color Creme har färgbomber till alla hårfärger, inte bara till knalliga färger. Jag hade en sån här när jag var blond, men som tog bort alla gula pigment, ungefär som silverschampoo.
Det finns till hårfärger som brunt, koppar, blondt, guldigt, rött, violett, beige, kastanj, mahogny och massa fler!

Gå in på baresso för att se & läsa mer!
(För att hitta färgbomberna scrollar du ner vid menyn på vänster sida och klickar på Revlon.)

 


kaffe är inte bara uppiggande.


are you gonna be my girl?

Har käkat och lite sånt nu. La mig och läste lite i Eclipse men det gick mer än segt.
Har tappat läsförmågan känns det som.
Men nu sitter jag iallafall och sjunger med i låtarna vi ska repa in nästa gång. Vi har bara kört två låtar nu som blir bättre och bättre men som kan bli ännu bättre. Ska även ta med lite låtförslag på torsdag då vi ska komma överens om en eller två nya låtar vi ska repa in, jag röstar på Kings Of Leon. Haha.
Så det blir najs. Nu ska jag sitta här, ensam, i mitt rum och sjunga. Slå den ni!


boring

uttråkad, yes.
Ligger iallafall i sängen med lite te brevid mig, är så sjukt frusen, som vanligt. Hatar det.
Vill att veckan ska vara över för då är det äntligen höstlov, fy satan vad skönt och efterlängtat! Ska sova, sova, sova och sova. Sömn ska sammanfatta mitt höstlov. Och kanske lite öl.

Funtar på & spela sims eller nåt, men det känns inte så jävla lockande. Gash. Kanske får ge det ett försök?
Japp, så blire.


too cool for school.

Stannade hemma från plugget idag, pallade verkligen inte gå upp efter att klockan hade ringt till och från i en och en halv timme. Hade ont i huvudet, ont i nacken, och sjukt ont i magen. Så det blev till att stanna hemma och sova ut.
Just nu är jag bara seg. Ska plocka lite i rummet sen, börjar bli stökigt och jag ska försöka hålla mig undan ett stökigt rum ett bra tag nu.

Anywho, jag & josie har gått och skaffat oss ett band. Eller vi hoppade rättare sagt in i ett band som inte hade någon sångare, nu har dom två sångerskor! Haha. Vi försöker klura ut något spännande då det är ytterst ovanligt att ett band har två sångerskor. Men just nu kör vi lite låtar och försöker smälta ihop, allihopa. vi har repat två gånger och ska repa igen på torsdag, det blir la gött. Härliga grabbar det där.

And that's all for now.

 


it's just another rainy day

Praktik, sjuk, har annat för mig. Ska över till Josefin nu. Kanske slänger in en update där, har ändå inget att säga då kaffet inte har slagit till i skallen än.
Här har vi iallafall dagens totalslappaasskönaunderbaramysoutfit.


cheers.

söndagsångest

Nej, ingen ångest här inte.
Var på en fest igår, en fest som definitivt inte var värd 40 minuter av klädval. Den sög rent ut sagt.
Det var ungefär 20 procent killar, 80 procent brudar. Eller borde jag säga tvättäkta fjortisar? Dom hade iallafall inga kläder på sig, stod och shakeade både ass och boobs till fjortisdunk, och smuttade glatt på sin cider. Nej, inget för mig. Kvällen slutade tidigt, redan vid elva. Kändes ju...sådär..en lördagskväll. Nej, hade jag stannat kvar hade jag tamefan pucklat på någon random ful brud. Tänkte driva lite med dom och satte på en spice girls-låt med hopp om att dom skulle undra vad fan som spelades, men nej, inte fan bytte dom låt utan började istället skrika ut sin lycka över spice girls och fortsatte dansa. Skulle satt på något riktigt tung istället. Då hade dom nog hoppat från balkongen fort som fan.

Anyways, idag klippte jag Noi och tjänade en hundring, inte helt fel med tanke på att jag har ungefär 20 spänn på kortet. Nu kan jag iallfall köpa cigg, och det duger gott och väl.
Ska träffa Josefin senare ikväll och då går vår resa mot Östermalm. Sörrni.
Nej, hopp & skutt, ska röka.

right now



a day late

Gårdagen spenderades med Josefin, då jag var ledig. Vi gjorde ett försök till att vara lite kulturella på kulturhuset men det enda spännande som hände var att vi såg Tsatsiki sitta i caféet med en brud....WOW tänker ni nu.... Nej, inte jag heller. Stackarn, han kommer nog alltid bli känd som Tsatsiki för svenska folket. Det är ju det han heter liksom. Tänkte gå fram och höra ifall morsan fortfarande var tillsammans med polisen, eller ifall han hade fiskat nå mer bläckfisk med sin farsa i Grekland, men... nää....
Resten av dagen spenderades med kaffe & käk hos mig.

Idag vare plugget. Frisör först med färgning. Jag tvättade håret med en färgbomb och numera är håret lila, hihi. Galet fräsigt.
Sen vare gympa. OCH JAG VAR DÄR! Och jävligt aktiv på volleybollen som stog på schemat. Jag kan stolt meddela att jag har vart på varje lektion denna vecka. Fyfan va grym jag är.

Dessutom vägde jag mig för en stund sen, alltid lika rädd, men hör och häpna; fem kilo har jag gått ner sen typ förra tisdagen! Så jävla härligt. Så nu äre ca. 20 kilo jag har gått ner sen början av sommaren.

Ikväll kommer nog Markus hit.
Imorrn blire fest.
Söndag bjuder på något alldeles extra. Men det tar vi då, beroende på hur det går. Jävligt spända är jag och Josefin iallafall!


BTW såattsäga

Glömde jag säga att jag är ledig imorrn?
Mhmmm, you heard me. Har ingen försäljning & service, vilket är min enda lektion på torsdagar så det resulterar i att jag kan sova järnet imorrn. Oh, sweet!


cravings of the day


Mr. Highway's thinking about the end

Ännu en skoldag avklarad, sköönt.
Hade redovisning på morgonen vilket gick finfint men fick göra det själv eftersom hon jag jobbar med inte kom.
När alla hade redovisat så började vi med nästa del.
Efter lunch var det frisör där vi skulle visa vår frisörlärare att vi kunde föna, haha. Det var typ det första vi lärde oss...
Fick massor av beröm utav henne, inget negativt vilket var jätteskönt eftersom jag har fått uppfattningen av att hon inte gillar mig.
Senare ikväll kommer kanske Josefin hit men det är inte helt säkert, får se. Det vore bra för jag vill se Efterlyst men vågar inte se det själv, hihi.

That's all for now. Ska fortsätta pumpa A Day To Remember nu♥


like a snowflake in the sun

Jävla snö! Vafan är grejen?
Det ska inte snöa nu. Löven sitter förfan kvar på träden och är fortfarande grön-gula. Fakk.
Ska iallafall rulla till bussen snart, har redovisning idag och det har såklart gått åt helvete den här gången också.
Jag HAR gjort mitt arbete men min projektkompis har varken hört av sig eller skickat sitt arbete så jag skulle kunna skriva ihop det. Thank you very much for that IG.
Orkar inte ens bry mig längre. Visste att det är projektarbetet skulle gå åt helvete eftersom vi inte direkt är tajta polare i klassen, har väl hälsat någon gång eller så.
Ska nog till solna lite senare och lämna in mitt CV på pressbyrån bla., såg igår att dom sökte säljare dit.
Nej, nu ska jag bege mig ut i kylan. Laters!

picture this

Tänkte skriva en lång uppsats om att jag inte kan hitta mitt lipsyl, men what the hell, hur mycket kan man säga om det mer än att jag inte hittar det? Ja, jag hittar inte mitt lipsyl. Får snart panik. Letade hela kvällen igår och hela morgonen idag. Hade det ju igårkväll? creeps me out.

Hade iallafall en lång pratstund idag med Josie. Väldigt väldigt skönt och uppskattat. <3
Ska ta tag i skiten nu.
Skulle vilja spy lite. Har vräkt i mig massa skit idag tillsammans med Josie. Ibland hamnar vi i någon slags jävla mat-psykos. Sitter och bara vräker i oss hur mycket som helst utan att säga ett ord till varann och bara äter och stirrar, tillslut ger vi från oss ett varsitt dovt fniss vilket gör hela situationen ännu mer komisk och skum.

Ska börja skriva ett arbete som ska redovisas imorrn nu. Varför gör jag alltid allt plugg dagen innan? Blir lite arg på mig själv.
Senare kommer en person hit. Vet inte riktigt hur det kommer gå. Vi får la se hur det går...

Anywho, dags för plugg och plock i rummet innan finbesöket.


who's gonna call on sunday morning?

Yo.
Är hemma nu tillsammans med Josefin, efter en jobbig dag. Vaknade med huvudvärk och svullna ögon. Känner att jag kanske har en halsfluss på väg också.
Jag pluggade inte ett skit igår. Gjorde heller inte provet idag. Idioten till lärare bryr sig inte ens utan frågade bara ifall någon ville göra provet, eh nej? Så gör väl det någon annan gång.
Skriver lite mer senare, ska fortsätta babbla och röka med Josefin.


lie in the sound

Ett såkallat deppigt inlägg.

Jag känner mig tom. Blank. En blank sida i en bok. Det finns inga ord för mig. Ingen sammanfattning, ingen beskrivning.
Min psykiska hälsa är nog inte på topp.
Jag har mått sådär i ungefär 8 månader nu. Det känns inte riktigt helt ok.
Den enda riktiga lyckan jag har känt på sista tiden är att jag har gått ner 15 kilo. Men rädslan för att gå upp är större än lyckan att gå ner. Jag försöker undvika att väga mig så ofta som möjligt, men efter två till tre dagar står jag där på vågen igen och ser att jag har gått upp fyra gram. "Shit, helvete. FANFANFAN!!!!!" tänker jag för mig själv.
Om jag har gått ner ett kilo är jag lycklig fram tills nästa gång vågen visar vad jag väger.
Den oändliga strävan efter att kunna se och känna varenda ben på kroppen.
Jag undviker att äta. Men middag är oundviklig.
Som tur var är det alltid mycket chili i vår mat.
Chili = ökar fettförbränningen.
Jag ska tappa ytterligare 15 kilo, sen är jag nöjd. Tror jag.

Sen har vi det där med kärlek. Det finns en person i mitt liv. En person jag älskar. En person jag har känslor för.
En person jag vill vara med.
Men det är inte så lätt. Det borde vara lätt, men det är det inte. Vi lyckas krångla till det, gång på gång.
Det är som om att det alltid ska komma ett förbannat jävla hinder emellan oss, som hindrar oss från att göra det vi borde göra. Kiss and make up.
Äsch, lönlöst att ens babbla om det där.

Orkar inte babbla om någonting mer faktiskt.
Summan av kardemumman är att jag ska överväga att söka hjälp.
Och det här är inte skälen till varför, utan det är så otroligt mycket mer.

Tomt snack. over 'n out.



No one like mondays

Kom nyss hem från the praktik. Lika o-händelserik dag men så värt ändå. Nu trivs jag verkligen där, hoppas det håller sig.
Är trött som satan och hungrig! Gick en timme tidigare idag pga att jag skippade lunchen, gött.
Så sitter nu här och njuter av mitt älskade kaffe som gör mig så förbannat lycklig.
Ingen kan ersätta den lyckan, inget eller ingen.

Imorrn blir det sovmorgon med 50 minuter, gött det med. Däremot förmodar jag att jag ska göra svenskaprovet så idag blir det pluggplugg.

well,


monday again.

Gomöra.
Ska alldeles strax börja röra mig mot bussen för att ta mig till praktiken, fortfarande rätt pepp. Hoppas bara det håller i sig hela dagen, ska ju trots allt vara där tills klockan sex...
När jag kommer hem blir det till att plugga röven av mig. Känns ju inte sådär helt ok. Men men, what to do?

Känner mig söt idag. Inte söt som i "ååh, fan vad sööööt jag är!" utan mer söt som i söt outfit och hela grejen. Klänning och sånt. Det är sött. Gillar att känna mig cool.


Yheeeeello

Gah. Har gjort om designen totalt. Är lite nöjd men fortfarande massa saker jag stör mig på men som jag helt enkelt inte får till. Orkar inte fixa mer, har suttit i flera timmar nu, timmar som jag egentligen borde ägnat till plugg. Men så blev det ju inte.
Praktik imorrn, känns rätt sweet för en gångs skull.
Uppdaterar mycket bättre från och med imorrn. Har bara vart så slutkörd and still are. Ska sova nu.


Goddagens

Orkade inte skriva något igår, orkade helt enkelt inte. Är helt slutkörd varje dag, så fort jag kommer hem. Men det är så otroligt skönt eftersom jag alltid hade massa överskottsenergi för några månader sen.
Vi gjorde fransförlängning i skolan igår, väldans spännande men jobbigt och svårt! Det är värsta pillergörat, och jag som är så jäkla skakis nowdays hade lite problem med det i början, haha.
Har försökt ta en bra bild på fransarna men det vill inte bli bra, får se om jag pallar fixa det senare.
Fikade dubbelt upp igår, först med Josefin i gamla stan och sen med Josefin och Pat här i parken hos mig, det var mysipysigt.

Idag då, hade föreläsning med en tjej från Revlon, ett hårfärg- och produktmärke osv, det var väldigt intressant! Börjar verkligen hajja det där med färg nu, haha.
Senare hade vi frisör, sax&kam, mindre kul.
Är hemma nu och har hicka, HATAR ATT HA HICKA!!!!! :(
Ska ta mitt kaffe och sätta mig på balkongen en stund, ifall solen vill dyka upp igen dvs.

Skriver nog senare, och det kanske jag lovar och håller den här gången, haha.

igår


Monday

Dålig uppdatering igen, i know. Får lite svackor då och då.
Var iallafall ute med Josefin i fredags, mucho fun. Började med lite vin hos henne och sen drog vi till Broder Tuck där en kompis till henne spelade. Av någon konstig anledning såg vi inte dom, utan endast förbandet och sen drog vi vidare med ett gäng dudes. Hamnade på Anchor där det var 20årsgräns så då åkte vi vidare och helt plötsligt var vi på Gröne Jägarn (?). Jag snackade i telefon så insåg inte ens var vi var förens jag såg massa 40+ stå och dansa och sjunga karaeoke, pinsamt värre.
Finns inte så mycket mer att säga om helgen.
Idag var det praktik iallfall och för typ första gången var jag där hela dagen, haha.
Hände dock inte så mycket men det var trevligt ändå!

Jag borde plugga svenska nu men jag är för lat. Har tittat i boken ett x antal gånger men inte mer än så. Lyckas inte få in nåt. Har prov imorn, det lär ju gå bra...

Well well, ska bli lite bättre nu. Men det känns alltid så svårt att komma igång med bloggandet när man har haft en torka. Det är svårt att skriva det där första inlägget som gör att man kommer igång igen.

imorse

 

right now

/A.

Kanske på tiden..

..att uppdatera bloggen lite?
Jag har verkligen, verkligen inte orkat blogga. Har kommit hem från skolan och stan rätt sent och var helt sjukt slut och knappt orkat sitta vid datorn, eller så har jag umgåtts med Markus. Så tid för bloggning har det inte vart!
Men nu tänkte jag att jag faktiskt kan ta tummen ur röven och skriva lite!
Mycket har hänt, eller inte så jävla mycket faktiskt. I måndags träffades jag och Josefin och tog en kaffe och pratade igenom väldigt mycket. Vi gjorde ju slut som vänner för ett tag sen men spontanträffades då efter att han smsat lite. Det var väldigt skönt må jag säga, men man kunde nästan lista ut att vi skulle get back together again! Haha..
Vi fikade med Pat samma dag och jag köpte även rött löshår.
Sen blev det tisdag, färgade håret rött i skolan! Blev superdupersnyggt enligt mig själv och många andra, jädrans tur där. Fikade återigen med Josefin efter skolan och senare på kvällen åt vi middag på resturang med min far och hans tjej eftersom hon fyllde år.
Sen blev det onsdag, igår alltså. Efter skolan gick jag och Josefin hem till pat, drack massa kaffe & rökte och babblade på om allt och ingenting. Sen åkte vi in till stan och mötte upp Petra som vi tog en fika med.
Idag då, åkte till Farsta med Josefin, fikade lite, köpte en varsin foundation bland annat, haha. Och så gick vi till apoteket för att hämta ut lite skit som jag behövde.
Ska till vårdcentralen imorrn för att göra ett pricktest och se vad jag verkligen är allergisk emot. Det blir lite spännande.
Imorrn blir det även partey! Josefin, jag & Emelie plus ev. några fler, blir supernajs!

- Håret. Haha, vet inte vad det är för nån liten fjong som står rakt upp där, men skit i den!




- back on track



RSS 2.0