Städtanten nummer ett!

Nej, kanske inte riktigt. Jag är iallafall klar med balkongen, det blev najs! Mycket fräschare nu än innan men jag glöde ta förebild så då känns det ovärt att ta en efterbild, haha.

Jag är lite nervös inför arbetsintervjun imorrn men det är bara att vara mig själv så går det nog super! Wish me luck...
Sen ska jag även ta och berätta vad jag ska göra imorrn kväll;
Kommer ni ihåg filmen Crossroads med Britney Spears? Iallafall, där grävde dom ner en liten låda med saker som representerade dom eller vad man ska säga, och så grävde dom upp den efter studenten typ.
Och när jag, Natta, Sarah och Petra gick i kanske sexan eller sjuan så gjorde vi samma sak. Vi grävde ner en liten skokartong vid Petras hus med massa saker i och ett varsitt brev om jag inte minns helt fel, vi skulle gräva upp den när alla var 18 och hade tagit studenten.
Nu har visserligen bara två utav oss tagit studenten eftersom vissa är lite mer fail än andra, en vi är alla 18 och det är nu vi ska gräva upp lådan!
Så imorrn ska vi dricka massa goda drinkar och sitta och mysa framför lådan, bara vi fyra, like old times!

Kommer bli jävligt mysigt!



Aaaaaah, good old times! typ nästan exakt 3 år sen, hihi.<3

Gomorrn!

Nu har jag precis sminkat mig och ska strax klä på mig osv. Känner mig helt död idag, somnade inte förens kanske fem imorse, så jag har sovit ungefär 5 timmar, och det verkar som att det är för lite för mig...
Ska åka till värmdö om typ en timme för att möta Markus så tar vi bilen till Rusta där bordet ska inhandlas!
Tänkte visa för och efterbilder sen också :)
Men men, nu är det dags för mig att göra mig klar!
Mer senare darlings.


Simba. <3



/A.

Nattetid

Jag måste seriöst skaffa mig en normal dygnsrytm, jag är i princip hur pigg som helst men lite trött i ögonen. Såhär har det blivit ända sen jag slutade skolan. Går upp mellan ett och fyra, går och lägger mig nån gång mellan tre och fem typ, det kan inte vara bra...
Anyways. Idag gick jag och baby upp vid ett och han stressade ihjäl mig och tjatade som satan på att jag skulle göra mig i ordning så vi kunde åka in till stan. Sagt och gjort så hoppade jag in i duschen, sminkade mig och fixade håret. I stan köpte Markus ett halsband eftersom "jag" hade sönder det när vi bråkade, eller vi bråkade inte utan vi slogs bara lite, haha. Sen skulle han hitta en t-shirt och jeans men utan resultat så vi gick till donken så jag kunde gå på toan eftersom jag höll på att kissa på mig, och det vore ju synd.
Efter stan åkte jag hem själv, satt lite vid datorn och kollade lite på TV, och sen gick jag ut på powerwalk! Dock har jag ett litet problem, man ska ju gå i ca 40 minuter men jag lyckas alltid bara gå runt en halvtimme, sen vet jag inte vart jag ska gå. Det finns liksom inga bra jogging/promenad-sträckor häromkring, så jag känner mig aldrig riktigt nöjd...
Jag har dessutom proppat i mig massor av frukt och vatten idag, väldigt duktigt sådär!

Imorrn ska jag fixa balkongen, det är ett jävla helvete där ute nu, växer liksom mossa på golvet? Haha. Och bordet är knappt en halveter högt, med ett gammalt brännhål sen jag och pappa hade en engångsgrill där en gång när jag var typ 9 år kanske. Det är iallafall minst sagtr fräscht!
Så, ett nytt bord ska inhandlas imorrn plus ett balkongparasoll för dom regninga och alltför soliga dagarna, ska bli riktigt kul att få det snyggt där ute eftersom jag spenderar rätt mycket tid där!

Det var väl allt för den här gången iallafall, slänger in en nytagen+nyredigerad bild också!



/A.

I'm alive!

Oj oj oj, vilken extrem bloggtorka det har varit här.
Inte uppdaterat på 3 veckor. Jag har varken haft lust eller inspiration till att sätta mig ner & skriva ett blogginlägg. Varje gång jag har försökt så har det kommit något i vägen.
Anyways, kör en liten update nu då.
Har slutat skolan, halva klassen + paralellklassen firade i rålis. Vi började redan efter att vi hade vart på avslutningen så det blev en relativt tidig kväll!
Jag har sysselsatt mig med The sims 3 dom senaste veckorna haha, fick spelet dagen innan det släpptes!
Jag har firat midsommar på Möja där Markus och hans familj har landställe, supermysigt!
Jag och Markus har haft 8 månader.
Jag har börjat powerwalka och slutat med onyttigheter. Igår åt jag tillexempel typ 3-4 äpplen ist för något onyttigt. Inte alla på samma gång men med lite pauser, haha.
Ja, och på fredag ska jag på arbetsintervju för något nytt mat/lunchställe som ska öppna i Älvsjö, hoppas verkligen jag får jobb där! Är i stort behov utav det....

Ja, jag hade egentligen inte så mycket att säga men fick nästan panik utav tanken på att jag har övergivit min kära blogg, men nu jävlar ska det bli ändring!
Men tanke på att jag har sommarlov borde jag väl kunna ägna fem minuter åt ett blogginlägg, haha.
Så, laterzz!

/A.

RSS 2.0