MY 2009

31 december 2009. årets sista dag. det känns spännande, sorgligt som jag tycker varje år denna dag, den känns nervöst, ångestladdat, men så jävla bra.

2009 var mitt sämsta år. det är jag helt säker på. 2008 sög, jag failade med allt men där hade jag iallafall människor som hjälpte mig & brydde sig.
2009 fick jag klara mig själv igenom alla motgångar.
mitt 2009 började med skumpa på thorildsplans tunnelbanestation.

jag kommer alltid minnas -09 med bad experiences.
mitt innan underbara förhållande gick åt helvete. oändligt många bråk, tårar & slag.
jag hann med en jävla massa bråk, tjafs, uppbrott & kiss-and-makeup's med min då sk bästa vän.
jag failade skolan till & från.
jag bröt ner mig själv genom att aldrig tänka på mig själv & vad jag behövde. jag satte alltid alla andra i första hand, för att se till så att dom mådde bra & var tillfredställda.
sakta men säkert sjönk jag ner till botten av botten. det resulterade i depression.
allt var svart. jag sket i allt. i alla som stod mig nära, i mig själv, i skolan, i allt som jag förr tyckte var roligt. inget spelade någon roll. jag brydde mig inte ifall någon skulle putta ner mig på spåret. jag nästan ville det.
allt blev svart.

men 2009 gav mig några fina minnen också.
resan till östersund var guld värd. träffade sjukt många nya, härliga människor. festade varje dag med min då bästa vän, vi levde verkligen livet & det var grejt. jag sålde jordgubbar vilket inte var helt illa. faktiskt.
jag kom mycket närmre personer i min klass. personer som är betyder så jädrans mycket just nu. personer som medvetet eller omedvetet har hjälpt mig igenom detta år genom att lyssna & bry sig.
jag kom närmre min mamma, min pappa. jag fick börja förbereda mig för att bli storasyster.
jag smet in på storsjöyran, två ggr. jag såg lady gaga. jag var ute på landet & hade det skönt.
jag upptäckte många nya band & jag blev gladare.

nu på slutet av året har jag börjat fokusera på mig själv.
jag har klippt bandet med personer som endast gör mig illa. det känns bra trots att jag har så många fina minnen med dom människorna.
jag tänker på hur jag mår, vad jag vill göra, vad jag tolererar och inte tolererar.
allt för att jag ska må bra. det kan låta egoistiskt men om du alltid har passat upp på andra för att se till att dom mår så bra som möjligt, och bara får ta skit gång på gång, bli sårad och felbehandlad. då skulle du förstå.
& så vilja ge mig själv en stor eloge för att jag under sommaren tills nu har gått ner över 20 kilo. så jävla underbart.


min bästa vän det här året, det är min mamma. hon har alltid stått brevid mig, gett mig råd och tips & lyssnat. hon förstår mig, hon vet vad jag vill och behöver. såklart, hon är min morsa. men hon är verkligen min bästa vän, även om hon inte vet om det. så mamma, jag älskar dig.

2010 ska bli mitt år. ingen annans. mitt, och endast mitt.
jag ska glömma allt det dåliga, & bara blicka framåt. en nystart är precis vad jag behöver & det kunde inte ha kommit lägligare. (?)
jag ska bli bättre på att visa min uppskattning till mina vänner. som som faktiskt alltid har funnits för mig. för jag älskar dom.
jag ska bli mer ekonomisk. jag ska fokusera bättre på skolan. kärleken skiter jag i. kommer den så kommer den, försvinner den, fine. allt händer av ett skäl.

jag ser fram emot morgondagen. jag ser fram emot att vara bakis, det gör inget. för det är ett nytt år, nya möjligheter & det känns så fruktansvärt bra.

2010, here i come.

happy new year, kids.




dött



ber om ursäkt för det sugande bloggandet just nu men jag har verkligen inget att säga/skriva.
så jag återkommer när det finns något att uppdatera sig om.

partey time















julen

brist på bloggande - jävla julhelg.

julafton spenderades först hos kusinerna med skrikande ungar & mat & kalle anka. röksuget var enormt och jag fick stå ut ca 5 timmar utan en enda cigg, hemskt.
efter julklappsutdelningen och kaffet skjutsade pappa mig till mamma där birgitta & erica var.
så resten utav julaftonsdagen bestod utav massor av skratt, mer julklappar, kaffe, mer mat, cigg i mängder, & kortspel. jag är jävligt nöjd med julen ändå.
fick bla. en ny digitalkamera så nu blir det betydligt mer vardagsbilder i bloggen, en ny rosa plattång, älskade DKNY-green apple, MASSOR av smink, presentkort, kläder osv.

Så ja, i'm hapi.

sick

är sjuk igen, därav brist på inlägg.

you make my heart bounce.




första lovdagen

Åh så skönt med lov!
Trodde jag skulle få sova länge, & med länge menas efter klockan två, & vakna i lugn & ro.
Men nej. Såklart inte.
Min granne håller på & renoverar sitt sovrum som ligger vägg i vägg med mitt, så vaknade av att dom slipade järnet vid min vägg, precis som dom har gjrot i ett par veckor nu. Jag blir galen.
Herregud, någon gång måste man väl vara klar?
Nej, så det var bara för mig att inse att jag inte fick sova längre än till halv ett.

Stönar hon inte, så renoverar hon.
hora.

the weekend

Igår var jag hos Jimmy & chillade. Vi hyrde äckligaste filmen ever. Martyrs hette den, & den var på franska som vi märkte när vi började kolla på den.. Den handlade om någon brud som hade hållt till fånga hos en grupp människor & plågats. Hon flydde därifrån, hamnade på nåt hem, blev bästa kompis med Anna. 15 år senare hämnas hon på kvinnan som höll henne till fånga & skjuter ihjäl henne & hennes familj. Sen tar hon livet av sig, & Anna blir nästa fånge. Anna misshandlas i flera olika faser & i sista fasen blir hon flådd. Eftersom hon överlevde det så blev hon en martyr osv... Sjukt dålig & brutal.

Efter filmen mötte vi Johan & Emelie för en cigg men det slutade med att vi smällde smällare/mini-raketer liteöverallt och brottade ner varann i snön. Mycket trevligt men kallt & blött haha.

Nu är jag hemma & kollar på Cotoye Ugly, en av mina favoritfilmer haha. Var helt besatt av den när jag var liten & brukade leka att jag var en coyote hemma i mitt rum...


Well, har inte så mycket mer att säga nu. laters.


walking in a winter wonderland

fyfan för snö. usch, fy, blä!
visst, snö är sjukt vackert men man kan inte annat än hata den när man försöker gå så smidigt som möjligt på den oplogade vägen till bussen, för att inse att bussen är tio minuter sen. Även när man försöker ta sig fram i stan, med en cigg i handen. omöjligt med snön rakt i fejan!

anywho, stack iväg till praktiken idag för att fixa lite underskrifter till mitt APU-papper, sen skyndade jag mig iväg till skolan för att stoppa pappret i en brevlåda, och sen iväg igen.
då bar det av till vårdcentralen för att prata med min läkare om depressionen. vi konstaterade att jag i princip är frisk nu men jag måste fortsätta ta tabletterna fram tills sommaren minst. men det är inga problem, hellre käka en tablett varje morgon i ett halvår än att falla tillbaka till mörkret.

så nu är jag hemma, har satt på mig varma, torra, tjocka strumpor & gjort kaffe, toppen toppen.
har verkligen ingenting att göra nu, och det känns så förbannat skönt. gjorde klart ett stort arbete igår & skickade in det, en vecka försent. men det har jag gjort nu & har inget annat jag måste göra.
så nu ska jag chilla järnet!

laters!


pain

ligger i sängen & kollar på a perfect man, helt ok med en chicflick-movie just nu.
sjukt onödig dag i skolan idag, vi fikade. ja. på båda frisörlektionerna käkade vi julgodis & drack kaffe. även det helt ok, men onödigt.

morgondagen blir minst lika onödig. måste åka till skolan för att lämna in ett papper när jag egentligen är ledig, det suger. innan eller efter ska jag till vårdcentralen för att prata med min läkare om depressionen, mindre kul.

men nu har filmen börjat, jag ligger konstigt och har ont i nacken. så cheers!


noll inspiration


måndag

Har inte blivit så mycket bloggande den sista tiden men det beror på att jag inte har mått så bra, men nu är jag frisk igen! Trots det stannade jag hemma från praktiken... Jag orkade verkligen inte gå & jag hade ingen lust heller.
Hela det här året har vart kaos för mig & det mesta har gått snett. Så nästa år ska bli kickass & jag ska komma back on track igen!

Dagens planer är iallafall att vara med Jimmy som inte heller var duktig & gick till skolan, men snubben vill ju aldrig vakna! Tror jag har skickat runt 30 sms, haha. Alltså flera på samma gång. Han sa att jag var mycket välkommen till att smsa honom tills han vaknade. Det tog jag väldigt seriöst & terroriserade litegrann. Men såhär en timme efter han borde ha vaknat har han fortfarande inte gjort det, så hur går jag tillväga då?
Ringa vågar jag inte.

Måste, måste, måste köpa nya kläder. NU. ALLA jeans, kjolar & till och med leggings är för stora. Så det är tajta nylonstrumpisar jag får leva i nu tills dom inte håller längre. & hur kul är det?
Det är iofs rätt positivt eftersom det tyder på att jag har gått ner i vikt, vilket är awesome.

Hade tänkt ge blod idag, dom har kallat in mig för dom behöver blod nu till jul men eftersom jag har vart sjuk var jag lite osäker så ringde & frågade en otroligt trevlig dam, men hon sa att jag måste avsluta min antibiotika-kur innan jag får lämna så det får bli nästa år. Jag som var så taggad på gratis kaffe & slangar i armarna...


dålig update, här är anledningen.

Orkar inte skriva bra, så tog texten jag skrev igår från bilddagboken där jag aldrig anstränger mig, haha.

iallafall, värsta veckan i mitt liv!


började med lite halsont i måndags.

gick till vårdcentralen där dom konstaterade att det bara var en virusinfektion.

sov ingenting natten till tisdagen pga smärta.

grät halva natten & hela morgonen.

blev hämtad av mamma på eftermiddagen, sov ingenting natten till onsdag heller. kunde varken svälja, äta, dricka eller prata.

det blev värre & värre.

på kvällen åkte vi till närakuten & fick reda på att jag hade fått en halsböld.

dom skickade mig direkt till akuten på karolinska sjukhuset där jag fick dropp & smärtlindring direkt eftersom jag inte hade fått i mig någonting på tre dagar.

någon timme senare började dom skära i min hals.

usch, fy, blä. det värsta jag vart med om.

dom ville ha kvar mig över natten då dom aldrig sett någon som var så svullen.

fick en jävlans massa tabletter & slangar i armarna.

sov jädrans gött  den där sjukhussängen om man bortser från att jag behövde ungefär fem filtar & sen en timme efter, tio liter is över mig.

så igår vaknade jag upp där, med smärta som hette duga och ett cravings för vatten jag aldrig vart med om tidigare. fick varken äta eller dricka ifall det skulle bli operation.

dom petade lite mer i halsen, jag grät och hade ont.

kallsvettades konstant. tillslut fick jag dricka eftersom operation inte behövdes.

& efter att ha fått ungefär alla medeciner & smärtstillande man kunde få så fanns det ett litet piller kvar, morfin hihihi.

det sov jag gott på. låg & väntade på någon rolig effekt men tyckte det var tråkigt eftersom jag endast låg & tänkte på små gröna tomtar & det tyckte jag var helt normalt?

blev hemskickad senare under dagen & då märkte jag av morfinet eftersom jag pladdrade som en idiot, trots att jag knappt kunde pga smärta, med mamma & berättade saker jag helst inte skulle berättat normalt.

mådde bra hemma, men sov ungefär en halvtimme.

hade mardrömmar om att jag tappade bort mamma i solna centrum & helt plötsligt dök en galen kines upp & skulle slicka mig i fejjan. vaknade kallsvettig.

så gick upp & drack kaffe med mamma tjugo över fyra imorse. :)



bring me some heroine

Åh herre min skapare vad jag är trött, yeeez.
anledningen till det är så enkel som att jag har nattgibbat hela natten med jimmy & hans polare. Haha.
sa tvärt nej till att spela & sa att jag kunde sitta på golvet & lyssna på musik. det höll ungefär tre låtar sen blev det en dator ledig, så what the hell. jag slog till.
fattade inte ett piss så jimmy fick guida mig & det var rätt enkelt. vi spelade left for dead 2 i många timmar, & det var fan skitroligt, haha. det trodde jag aldrig att jag skulle säga men det var det iallafall. vi fick in en riktigt bra taktik mot alla zombies, hihi.
vid halv nio imorsen var det dags för mig att rulla hem. kom hem, käkade en lussebulle & drack massa vatten, sen slocknade jag. hade ställt klockan på ett för att slippa sova bort hela dagen men vaknade 12.59 av att hitlergrannarna bygger en bergochdalbana vägg i vägg med mitt rum. well, så låter det iallafall. det lät som att dom var precis vid mitt kära huvud & slipade.
stängde iallafall av alarmet & däckade igen. vid tio i fyra kom pappa in & sa att det kanske var dags att gå upp & att hans taxi kom om tio min, så då flög jag upp.
det är så jävla jobbigt för jag hinner liksom aldrig träffa pappa, så jag saknar verkligen honom, haha.
hade iallafall världens huvudvärk när jag klev upp men med lite kaffe & alvedon är den nu borta, lagom skönt.

ska dega hela dagen, & lite senare ska jag dricka glögg. årets första glögg. wunderbar.


fridaynight

Har precis käkat middag, & jag är proppmätt.
Lite kaffesugen så funtar på det.

Ikväll ska jag hänga med Jimmy, ingen aning om vad vi ska hitta på men eftersom vi har festat två helger i rad nu lär det bli en lugn kväll ikväll, haha.

anywho, såhär ser jag ut idag iaf. Ny hoodie, har suktat efter den HUR LÄNGE SOM HELST nu, & igår när jag shoppade lite så hittade jag den på rea så då slog jag till! Jag är så sjukt snål, den kostade egentligen 250 men det var för dyrt för en tjocktröja har jag alltid tyckt, nu kostade den 100 spänn. Så det var ju jävligt snyggt att jag väntade?



(har förövrigt ändrat bredden på bloggen då jag gillar att lägga in stora bilder, som blir bäst stora än små.)

i'm going nuts

Okej, försökte i flera timmar att fixa designhelvetet igår men det gick inge bra.
Jag är relativt nöjd men det enda som stör mig nu är menyn.

fliken "home" är högre upp än alla andra flikar, how come?
Kan någon vänlig själ hjälpa mig med detta? pliiiiz.

kan muta med en länkning eller nåt, det är ju så man gör här i bloggvälden right?

ska skriva lite snart, men det här får stå i ett inlägg för sig själv.

bloggen under konstruktion

har hållt på & bygga om lite här men det går åt helvete.
jag är trött som in i helvete, inget funkar eller blir bra, min ena arm har somnat före mig & jag ligger i en obekväm ställning i sängen.
så kort & gott, jag ger upp for now.
jag slutar tidigt imorrn så fixar skiten då.
åh, blir tokig...


godnatt.

and they say she's loosin the path she's choosin

Kallt eller vad?
fyfan, vintern är på g nu.

Hade fet sovmorgon idag, började 12.40.
Åkte till skolan lite tidigare & mötte Erica för & luncha innan frisören.
Vi hade terminologi (?), då vi skulle skissa upp två klippningar där vardera skulle innehålla minst två klippsätt, & sen en håruppsättning. Ja, alltså skissa hur håret ska ligga på en uppsättning, och hur håret ser ut när man drar det rakt upp/ut på en klippning.

Efter skolan åkte jag direkt hem. Mamma svängde förbi efter jobbat för att skänka mig lite cash till nya jeans, eftersom ALLA mina byxor numera är baggyjeans. Men jag klagar inte!
Hon skjutsade mig till kiosken också & där hämtade jag ut ett paket innehållandes en ny färgbomb.
& så fick jag hem gymkortet idag så imorrn efter plugget ska jag nog åka & aktivera det!

Sen kommer jag till det svåra; komma igång & träna.


whopido

Yo guys,
skola idag, inte mycket att säga om det förutom att jag fick reda på att vi knappt har några lektioner den här vekcna, awesome as hell.

åkte till stan med Jimmy efter plugget & en vända hem för att hälla i mig lite kaffe.
vi strosade runt lite & hamnade till sist i en skivaffär & vad ser jag inte där om ett album jag icke känner igen från älskade, älskade Atreyu? Letade som en tok för att se något årtal på skivan då jag inte kände igen en enda låt, och guess fucking what!?

DOM HAR SLÄPPT NYTT ALBUM UTAN ATT JAG HAR HAFT EN JÄÄÄVLA ANING OM DET! :O
mina babies, mina älsklingar, bandet som ligger mig närmst om hjärtat. ♥

Åh, det här räddade verkligen min dag idag, eller mitt liv, haha.
började panikfundera redan i skivbutiken ifall albumet fanns på spotify men var rätt skeptisk till det, då jag har missat det totalt.
men det slog mig alldeles nyss (därav ett väldigt konstigt & flummigt inlägg) att jag inte tittat, så det gjorde jag snabbt som tusan och vad hittar jag?



Jo, Atreyu's nya album. OMG, lycka på hög nivå! jag har längtat så jävla mycket.
ber till gudarna att det är minst lika bra som dom andra albumen men Atreyu kan bara göra bra musik.

my loverboys.♥


glad tjej.

RSS 2.0