28.05.09

Hello there,
Tänkte bara säga att jag lever och är tillbaka från kryssningen.
Har kommit hem från skolan, ska skriva om kryssningen och lite annat senare men nu ska jag vara kreativ! Jag ska använda min älskade systemkamera till något annat än egobilder, haha.
Så, uppdaterar bättre snart!


/A.

25.05.09

Hello,
Kan meddela att jag sitter här med världens jävla magsmärta. Usch, vet inte varför. Hade skitont i magen igår när jag skulle sova, imorse innan jag gick till skolan och nu. Gör så jävla ont!
Tror det kan bero på kaffet, det vore ju inte så kul i såfall.
Dagen har rullat på som vanligt och herregud var varmt det har vart idag! Har fan svettats som en jävla gris och jag brukar inte svettas...
Efter skolan tog jag en fika med Pat, väldigt väldigt trevligt må jag säga. Snackade skit om allt möjligt, haha. Eller jag kanske borde säga alla möjliga...
Dagens stora plan var att jag skulle ta hand om all disk efter skolan men när jag väl skulle börja så fick jag såklart skitont i magen, varför?!

Om en kvart börjar iaf Färjan och det måste jag självklart se eftersom vi ska på kryssning imorrn! Åh, är så jävla taggad. Kommer bli så kul!
Nej men nu måste jag nog lägga mig i sängen innan jag dör, ååååååh.

Såhär ser jag ut idag iallafall, bra att veta tycker jag.



Fortfarande inte hört nåt från min sk. "bästa vän".
Jag orkar inte. Du får nog hitta en ny bästa vän, som du redan verkar ha gjort, för jag orkar inte jaga efter dig när du inte ens kan skicka iväg ett jävla sms o säga att du lever. Jävla idiot, fu.




/A.

23.05.09

Godmorgon,
Vaknade strax efter tolv idag, skönt att sova ut!
Kollade ut genom fönstret och såg att även idag är det pissväder. Åh jag blir så trött! Vad fan hände med solen?
Idag har Sabis personalfest, (Markus jobb), så dit ska vi idag. Det är i en lokal typ 100 meter från Markus hus så det blir ju inte direkt jobbigt att gå hem sen när man är glad i huvudet och magen, haha.
Ska strax gå och köpa cigg, och jag hoppas verkligen att kiosken är öppen, annars måste jag åka till gullmarsplan bara för lite cigg, känns inte så kul. Så jag måste fixa till mig lite ifall kiosken skulle vara stängd, tänker inte gå i mjukiskläder och typ krulligt hår om jag måste åka dit. Det finns ju faktiskt folk där, haha.
Ja, så nu ska jag ta och fixa till mig lite!
Skriver kanske senare.


Dead by April


/A.

22.05.09

Godmorgon,
Idag satte jag mig på bussen från värmdö tio i sju. Tio i sju!! Och jag är ändå ledig idag. Anledningen var samma som för häromdagen, Markus skulle jobba. Så jag satte mig, väldigt trött, på bussen och åkte hem. Gud vad jag ville ligga kvar i den varma sköna sängen, med det gick inte. Eller, gick gjorde det men jag ville hem. När jag kom hem la jag mig i sängen, satte på nyhetsmorgon och somnade. Det tackar jag gud för. Trodde faktiskt inte att jag skulle somna eftersom jag aldrig brukar kunna somna om efter att jag väl har vart uppe. Vaknade sen vid tolv igen då jag bestämde mig för att gå upp. Gjorde kaffe, rökte och kollade bloggar. Nu sitter jag här och har ingenting att göra. Det är sjukt trist väder ute så det gör mig inte direkt gladare.




Jag känner mig rätt nere just nu. Jag känner mig sviken och lite halvt stabbad i hjärtat.
Varför kan du inte prata med mig? Vad är det som gör att du för en gångs skull inte kan prata med mig, din bästa vän? Räknar du fortfarande mig som din bästa vän, eller är jag bara en i mängden nu? Jag förstår verkligen inte vem du har blivit, jag känner inte igen dig och jag kan inte få nåt svar på varför du gör såhär. Om du bara kunde prata med mig. Om du inte hör av dig till mig väldigt snart så tänker inte jag finnas där för dig på samma sätt som jag alltid har gjort förut, du får hitta någon annan. För jag orkar inte det här, jag har för mycket att tänka på och det är här droppen. Det är inte bara du som har det tufft, det ska du veta. Om du hade pratat med mig så hade du veta hur jag mår. Tro inte att den här situationen eller vafan det nu är kommer fade:a bort så fort vi pratar med varann igen, om vi ens kommer göra det, utan det kommer ligga kvar ett tag för jag känner mig verkligen som skit just nu, som om jag vore luft för dig.
Om du läser det här, vilket du förmodligen inte gör för du verkar ha klippt av tråden med resten av världen, men om du gör det så ska du veta att bollen ligger hos dig. Vill du fortfarande ha kvar den vänskapen vi har så får du göra något åt det här. Jag lägger det däremot åt sidan. Jag skiter i dig just nu, för du har skitit i mig. Lika ska vara lika, rätt ska vara rätt.
Om du inte tar kontakt med mig, så tackar jag för det vi hade.




/A.

lugn kväll

Hello.
Idag har varit en väldigt lugn dag. Har inte gjort så mycket alls faktiskt, har vart med Markus iallafall. Vi var lite tjocka och köpte med oss mat från donken och åkte hem till Markus.
Nu har vi precis käkat wok, sitter och lugnar ner magen med lite betapet, jag, Markus och hans syster. Jag leder so far! Ska vinna hela skiten, haha.

Nej, nu ska jag koncentrera mig lite!



It feels like I don't know you anymore.


/A.


Redhead

Här har vi en någorlunda bra bild på min nya hårfärg, alltså vinröd.

(Dålig mobilbild)


Kryssning

Nästa tisdag-onsdag åker jag och baby på kryssning! Kommer bli supermysigt!<3
Silja Line Galaxy blir det!


New Moon

Den 20e november är det premiär för den nya Twilightfilmen, New Moon. Längtar galet mycket!
La in en nedräkningsgrej till filmen här på sidan av inlägget, som den nörden jag är, haha.
Här är den nya postern;


gah

Okej, nu har jag diskat lite, druckit lagom med kaffe, rökt en del, fixat om bloggen, sminkat mig och fixat håret.
Nu har jag inget mer att göra.
Jag försöker få tag i Josefin, som jag har försökt göra i en vecka nu utan resultat. Jag tror hon undviker mig, varför vet jag inte och jag får heller inget svar. Jag är alltså arg på min bästa vän, så nu vet alla det.
Josefin, om du ser det här, RING MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Today i'm wearing this;
Klänning från Thailand, omgjort nitskärp, halsband från six.

Uppe med tuppen

Godmorgon alla morgontrötta.


Jag är uppe väldigt tidigt idag känner jag, och jag är ändå ledig idag och resten av veckan. Anledningen är att jag sov hos Markus och han började jobba klockan åtta imorse och då kände jag att jag lika gärna kunde åka hem istället för att sova kvar. Behövde dels åka hem och ge Simba mat, och så vill jag ta vara av dagen och dricka gott kaffe!
Ska kanske sola lite idag, beställde solpiller för några veckor sen och jag vill veta om dom faktiskt funkar, man ska ta ett piller varje dag och då blir man brun lättare, men det kanske bara är skit? Solbrun heter dom iallafall.
Idag har jag inte några planer faktiskt mer än att ta det lungt. Kanske städa lite och diska...
Anyways, jag färgade håret i måndags förövrigt! Det är skitsnyggt, typ vinrött men skitsvårt att få på bild, det kanske jag ska ta och fixa med idag?
Jaja, vi får helt enkelt se vad dagen ger mig men nu ska jag iallafall gå och göra kaffe!

Laters!

Dallas Green

/A.

Måndag

Gomorrn världen.
Kom nyss hem från att ha vart i skolan och haft hälsopedagogik, pratade om trafficing och prostitution och sånt, hemskt. Måste skriva klart ett arbete nu som ska vara inne idag om just trafficing så jag ska börja med det alldeles strax.
Fick veta att vi är lediga på torsdag och fredag också vilket innebär att jag bara går idag och imorrn eftersom jag inte ahr några lektioner på onsdag heller! Galet skönt. Nu är det bara 13 skoldagar kvar för oss sen är det lov! Åh, så skönt! Snacka om att man har längtat efter sommarlovet, fan ett helt år och det gör man varje år, ut och in.
Idag är jag galet trött, sov inte mer än två-tre timmar inatt, fattar inte hur jag ens orkade gå upp imorse. Det var till och med nästan soluppgång när jag försökte somna! Men upp kom jag och nu sitter jag här och har några timmar hemma innan jag sticker iväg till skolan igen, slutar runt halv tre idag så det är ju rätt najs ändå.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, känns som om jag är helt tom men ändå fullproppad i skallen och så känns det som om jag inte har suttit vid en dator på hundra år, har skitsvårt att skriva så om det finns en del stavfel i det här inlägger så beror det på att mina fingrar inte fungerar idag, haha.
Nej, nu ska jag ut och ta en cigg till min lilla chailatte jag köpte i väntan på bussen. (Känns som om det där med ciggen är min vanligaste avslutningsfras)

Förövrigt så var brudarna på Espresso House irriterande, jag kom in och fick stå i 30 sekunder (30 sekunder är lång tid just då) och lyssna på deras pipiga prat om hur fin någons rosa mobil var, innan jag fick lite uppmärksamhet. Idiotfittor.


Kings Of Leon



/A.

Seg dag..

Hello there.
Idag försov jag mig, ingenting som förvånar mig längre. Vaknade vid fem imorse och gav simba mat och av något konstigt skäl så stängde jag av klockan, jag tror jag tänkte att jag ändå skulle upp snart men jag somnade såklart om och vaknade inte förens timmar efter det.
Jag har faktiskt inte gjort något speciellt idag, läst, tvättat och lagat mat till mig och Markus, haha.
Som en riktig hemmafru!
Imorrn kommer pappsen hem och då ska jag även städa lite till så det ser riktigt fräscht ut när han kommer.
Och dessutom fick jag nyss ett sms utav Cattis, min mentor, som berättade att vi inte hade någon frisör imorrn vilket betyder att jag är ledig! Woho. Fast jag har ju knappt vart i skolan dom senaste veckorna men den här gången slipper jag ha skuldkänslor iallafall. Skönt det.
Nej, nu ska jag mysa lite med Markus, så hörs vi imorrn!



/A.

00:03

As i thought, det blir ingen pojkvän här inatt. I'm all alone, no sleep.

23:16

Sitter hemma, helt ensam.
Har absolut inget att göra, vill läsa men jag ska spara det tills imorrn.
Jag funderar på att vara vaken hela natten, kommer ändå inte kunna sova eftersom jag är själv och såg en skitläskig film häromdagen. Men vad fan ska jag göra hela natten?
Jag ska iallafall vänta på att Markus kommer hit,  om han kommer hit. Skulle inte förvåna mig om jag förblir själv inatt.
We'll see.
Ska lägga mig i sängen nu och kolla på TV och vräka i mig popcorn. I'm pathetic.



/A.

Ledig dag

Hey.
Idag sov jag läänge med tanke på att jag är ledig idag, sov till halv ett tror jag men sen sa Markus åt mig till att gå upp så jag kunde inte annat än att avbryta min skönhetssömn, haha.
Vi har faktiskt inte gjort så mycket idag. Drog och åt på Subways och sen åkte vi hit och här har vi bara slappat.
Markus åkte nyss och skulle träffa en kompis och jag ska snart lägga mig i sängen och läsa! Haha, ovanligt nu för tiden...
Ska nog ta och ringa Josefin också och göra lite kaffe innan jag flyger iväg till den perfekta världen.
Slänger in en bild på lilla söta mig också, och en bild på Markus nya tatuering han gjorde igår, gaaalet shnygg!
Jag var med och det var första gången jag såg någon tatueras irl, haha. Så sugen och jag vet precis vad jag vill göra, nu är det bara lite pengar som saknas...


Markus tattoo



Right now




/A.

hapi hapi!

Jag har snart Twilight på datorn!!!!!!! Ska nöta ut den. Har läst två tredjedelar av New Moon nu och den är så spännande! Josefin kommer upp om en vecka och då ska jag få dom två sista böckerna och så får hon dom två första, awsome!
Kan inte fatta hur jävla fort jag läser, började i lördags och nu är jag snart klar. Jag måste säga till mig själv på skarpen att jag inte får läsa mer, så jag inte läser ut den för fort.
Nu ska jag umgås med Markus!




/A.


Filmtajm!

Nu har jag och baby kollat på Ballar av stål, men nu ska vi äntligen försöka se The Strangers, hoppas vi inte blir allför rädda nu... Haha. Usch, den verkar inte rolig iallafall..
Vi har även laddat upp med pepsi och chips, tjocka som vi är.




/A.

Måndag

Hello. Först och främst ska jag börja med att säga att jag och min baby hade sju månader igår, grattis till oss!<3



Det firade vi lite med middag, wok, och så hyrde vi två filmer och köpte en B&J.
Ena filmen hette "The Strangers" och den såg vi bara tio minuter av för den verkade så läskig haha, till och med Markus var skraj! Så den ska vi väl kanske våga se senare i veckan..
Den andra filmen hette nånting med Surf, en asdålig "komedi". Det slutade med att vi satt med varsin dator och spelade alfapet på internet mot varandra med filmen på i bakgrunden, haha.

Ja, annars har det väl inte hänt så mycket mer. Har börjat läsa New Moon nu och den började ju inte bra så jag hoppas att den blir bättre...Blir typ ledsen av att läsa den, haha. Biopremiären här i Sverige är iallafall 20 november! I can't wait!!
Senare kommer Markus och jag ska nog be honom ta med sig filmen för jag vill ju se den, men jag vågar inte haha....
Nu ska jag iallafall ringa Josefin och ta en cigg!

/A.

today's


Sunday morning

Godmorgon. Jag vaknade av att mamma ringde mig och störde min dröm med Edward! Haha, jag har till och med börjat drömma om honom nu... Sjukt. "That was the first night I dreamt about Edward Cullen."
Anyways. Kunde inte somna om sen iallafall så jag myste lite med kissen och sen gick jag upp och gjorde kaffe.
Igår kväll somnade jag till Vid din sida, (måste alltid somna till TVn om jag sover själv annars är jag rädd, haha), och sen vaknade jag vid sju av sveriges nationalsång, haha. Kändes rätt läskigt för jag fattade först inte vad det var frågan om men det kom iallafall från TVn med en bild på en solnedgång typ, helskumt. Stängde av TVn och gick upp och gav Simba mat sen gick jag och la mig igen.
Senare under dagen kommer Markus hit och jag tror vi ska åka hem till honom lite senare ikväll, vi får se.
Imorgon har jag även sovmorgon pga av att vi ska skriva ett arbete om Trafficking, shit. Det kom jag på nu!
Måste kolla om det ska vara inne imorrn eller senare. Måste dessutom plugga till provet jag inte har gjort än. Och så måste jag diska...och städa mitt rum. Jag som trodde det här skulle bli en lugn dag..
Well well, får sätta igång med något nu!


23:56

Dagen har bestått av Twilight, väldigt mysigt. Nu har jag sett filmen tre gånger och jag hoppas jag kan hålla ut ett tag eller om jag får någon extrem vampyr-abstinens. Kan hända...
Jag är ensam. Markus är med sina vänner. Can't blame him. Or can I?
Jag planerar iallafall på att sova snart, är sjukligt trött.
Här får ni en relativt nytagen bild på håret bland annat.
Godnatt.


I just fell in love

I över ett år säkert har Josefin tjatat på mig att jag ska börja läsa Twilight-böckerna, men jag har aldrig haft något intresse för det, förens nu typ.
Igår läste jag klart Twilight och herregud säger jag bara, jag är kär på nytt. Haha.
Helt jävla underbart, mums. Såg även filmen igår kväll, gaaaah. Jag saknar typ ord för att beskriva hur jävla underbart allt som har med boken och filmen att göra.
Jag ska iallafall kolla på filmen om och om igen idag!
Sen ska jag börja läsa New Moon som ligger på mitt skrivbord också, fick låna båda böckerna av Josefin. Jag hoppas att jag har gjort henne lite stolt nu iallafall som faktiskt tog tag i det hela!
Och förövrigt så läser jag böckerna på engelska, ingen jävla mesig översättning på svenska här inte! Förstör ju hela grejen....


Det var väl pretty much det jag ville säga. Har inga planer idag förutom ovanstående så det blir jävligt chill idag.
Updaterar säkert mer senare!


Rubriklöst



Jag har inte så mycket att säga om den här dagen förutom att det är rent pissväder ute. Fast jag gillar när det regnar, så jäkla mysigt. Ska tvinga Markus att bada med mig sen, fast det är inte så svårt att övertala honom med tanke på att han oftast får tjata på mig om att bada, haha.
Han är iallafall påväg hit nu, ska försöka diska innan men känner man mig väl så vet man att det inte lär hända.
Kanske ska göra lite kaffe men hela den här röka och dricka kaffe-grejen blir rätt förstörd eftersom jag knappt vill gå ut och röka pga vädret. Om ändå balkongen hade tak....
Well, well, bjuder på en bild iallafall!


Sen ska jag säga en till sak ägnad till endast en person;
Josefin piggelin, du vet att jag älskar dig och jag kommer aldrig släppa taget om dig. Du är bäst darling, jag finns här för dig, alltid. Puss.


/A.

Tisdag

Godmorgon, kan väl börja med att säga att jag gick upp en timme för tidigt idag... När jag var helt klar och skulle väcka Markus vid sju frågar han ifall jag inte började halv nio. Då började jag tänka till, och nej. Jag börjar tio över nio vilket gjorde att bussen jag skulle ta inte gick förens om en timme. Förstår inte hur dum jag kan vara ibland, speciellt på morgonen. Polletten sitter fast.
Så nu sitter jag här och har verkligen ingenting att göra. Jag skulle kunna plugga lite eftersom jag antar att jag ska göra frisörprovet idag som jag missade. Men å andra sidan tänker jag såhär, att jag ändå inte kommer få in något mer än vad jag redan vet så det är ingen ide att försöka plugga. Det är så jag fungerar, och det var även så jag och Josefin kom på att jag har fotografiskt minne. Det är rätt coolt.
Jag har iallafall gjort mer kaffe i brist på annat. Kan ju vara najs. Det är förövrigt svinigt kallt ute och det resulterar i att jag måste ha en jacka, men jag vet inte vilken. Jag hatar alla mina jackor. Det är inte heller så jävla kul.
Igår unnade jag mig lite nya saker iallafall.
En ny liten fransväska, ett ashäftigt halsband med en liten picadoll som jag gärna vill kalla den, och så fick jag en galet snygg sjal av Markus, han tyckte jag behövde det. Det lyfter upp en outfit. Haha.
Måste köpa nya skor och en ny foundation men det får nog bli senare i månaden eller nästa. Blä...
Har lite skrivkramp nu och inte så mycket att säga, så over n out!

/A.

Valborgshelgen

Tänkte köra en så snabb och kort sammanfattning utav valborgshelgen;

Valborg: Träffade Josefin strax efter två inne i stan vid min praktikt. Vi lunchade och det blev världens godaste sushi!
Gick och kollade runt lite och åkte sen hem till mig där vi satt i solen och mös hela dagen. Runt sju kom Markus och då började jag och Josefin packa ihop allt och så drog vi tre till tanto. Där kryllade det utav människor och poliser. Jag var så jävla nervös att dom skulle ta all vår alkohol eftersom dom kollade i princip alla, förutom oss! Sån jäkla tur.
Lite senare kom Daniel och Emma och då körde vi bussen, ett ölspel. Och självklart förlorade jag, men också Markus, så vi fick köra bussen tillsammans och herregud vad packade jag blev på dom 5 minutrarna. Gud, jag minns att jag skulle gå och kissa och skrek att jag inte visste var jag var, men att jag visste att jag var i tanto. Haha. Helt sjukt...
När vi skulle åka vidare på en fest så gav jag en fläskläpp till min stackars pojkvän, det var inte jag som slog, utan det var mitt fel. Jag är tydligen väldigt uppkäftig på fyllan..
Resten av kvällen var inte så lyckad men helt klart en jävligt bra valborg!


Josefin & Markus







Fredag; Markus och några utav hans polare skulle hänga i tanto även idag så jag och josefin hakade på. Även då körde vi ett ölspel, ett annat mycket svårare och jobbigare, haha. Det satte igång i huvudet iallafall!
Där satt vi några timmar tills det blev för kallt, då åkte hela gänget utom Daniel hem till Markus och fortsatte festa. Egentligen var det bara vi tjejer som fortfarande var party, Markus och Daniel var helt assega, haha. Men även den kvällen var sjukt lyckad!

Josefin, Hanna & Daniel


Daniel & Patrik


Markusbaby<3


Josefin & Hanna




Lördag; GRÖNAN! Markus, Daniel och Patrik skulle dit och jag och Josefin hakade på, haha. Det var så jävla kul och vädret var perfekt! Innan vi åkte det så åkte jag och Josefin till Nacka Forum där jag var tvungen att köpa lite nya kläder eftersom jag hade alkohol på dom andra, usch. Vi möttes utanför grönan där vi väntade på vår tur i biljettkassan som gick fort. När vi kom in började vi med popexpressen för att förbereda nerverna lite, haha. Sen var det full rulle! Alla utom jag blev väldigt besvikna över att Insane, den nya berg-och-dalbanan var tillfälligt avstängd men jag var rätt chill med det eftersom jag aldrig skulle sätta mig i den! Trodde jag.... En timme innan stängning öppnades den och vi var bland dom första som rusade dit så vi behövde inte köa alls. Jag stog och skakade som satan i kön och ville verkligen inte åka men jag tänkte att det bara var nån minut och jag kunde blunda, och om jag inte hade åkt den skulle jag ångra mig som satan. Sant. Jag och Markus satte oss brevid varandra och jag var så jäääääkla nervös. När vi började åka uppåt så kände jag ångern komma närmre och närmre, jag öppnade ögonen och trodde att vi redan hade åkt ner men nej, snart skulle vi åka ner för det sjuka kurvan och jag fortsatte att blunda. Jag blundade hela färden och räknade sekunder, det gjorde att det inte alls blev lika läskigt eftersom jag inte riktigt visste vad som hände och skulle hända. Men som alla andra som var aspeppade så blev även jag besviken på den. Kändes som att man satt där i fem sekunder när man väl var nere. Egentligen var den inte så läskig faktiskt.. Kanske vågar åka den igen? Haha.
Jaja, men grönan var också jävligt lyckad och det var skitkul att vara där eftersom det var typ två år sen sist! Josefin hade ju aldrig varit där så förhoppningsvis hade hon också skitkul!




Så, där har vi helgen! Förövrigt så har jag haft praktik den här veckan och det var hur kul som helst! Världens bästa salong och salongspersonal!
Nu ska jag ut och ta en cigg och vänta på att Markus kommer!
Juste, jag har ju klippt av allt hår så jag ska visa nån bild på det någon dag! Haha.

RSS 2.0