huvudvärk osv.

Godmorgon!
Vaknade för en halvtimme sen, ville även idag sova längre men pga morgonpigga människor i huset gick det inte. Så det var bara att gå upp och sätta på kaffe och försöka vakna till liv. Har världens huvudvärk just nu, det känns fan som att jag vaknar med huvudvärk varje söndag!? Kan förstå ifall jag hade festat på lördagarna men det har jag inte gjort på ages, haha.
Ja, det blev alltså inget party igår utan jag var hemma och tog det lugnt istället. Vi taggar inför nästa helg istället! Haha..
Dagen bjuder på... ingenting. Absolut ingenting. Jo, kanske ångestkänslor inför praktiken imorrn. Åh vad jag inte vill. Så fruktansvärt trist...

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe till lite blogg-kikande och halvtittande på idolrepriserna.

Hörs lite senare, puss. ♥

Audrey Kitching

What a lonley night

Gah. Det blir fest, det blir ingen fest. Det BLIR fest. Det blir INTE fest.
Ungefär så har det låtit denna kväll.
Sitter här, astaggad med en liter vin, men ingen fest. Livet leker. Not.
Ibland blir jag bara så jävla trött på helger.

Over and out.

goodmorning sunshine

Vaknade för en timme sen ungefär, men fortfarande lika trött!
Ville egentligen sova längre men det var så jädrans mycket liv i lägenheten, så det gick inte.
Ska snart börja göra mig iordning, ska in till stan och fika lite med Markus. Det är fint väder idag, det gör mig lite hapi!
Egentligen skulle jag dra på fest ikväll med Erica men den blev inställd så vi får se ifall hon hittar något, annars vet jag inte vad som blir av denna lördagskväll. Vin har jag, men ingen fest. Haha.

Well, har inte så mycket mer att säga just nu!

Puss.♥


Trött

Jag är sjukt trött just nu kan jag lova er! Har vart i skärholmen med Natta några timmar idag. Skulle ha köpt hårfärg men inte en jävla affär i hela skärholmen hade blekmedel! Eller iallafall inte det märket jag tycker är bäst och billigast. Så då sket jag i det! Ska kanske fixa det i skolan på tisdag istället, det tyckte Cattis, min lärare. Isåfall skulle jag vara ett exempel på lektionen, då vi ska prata färg! Haha.

Har precis käkat och kollat på idol. Min favorit, Rasmus gick vidare! Gillar honom extremt mycket. Han är så jävla söt :( Haha, låter som en liten fjortistjej med en crush på Darin... Pinsamt.
Väntar på lite kaffe nu och ska lägga mig i sängen för jag har sjukt ont i magen, mindre roligt! Det har precis börjat nån film på femman som jag ska försöka sätta mig in i, hatar när man missar början...

Men jag tänkte nyss på en sak, jag skulle verkligen vilja veta vilka ni är där ute, som läser min blogg?
För jag har lite svårt att tänka mig att ens någon gör det, haha. Så var inte fega nu, svara och säg vem du är :)



Skriver kanske lite senare!
Puss.♥

Studiedag

Gomorrn! Klockan är tidigt och jag har varit vaken betydligt längre än det här. Närmare bestämt sen halv åtta! Och jag är ledig!
Ja, hade ju tid hos vårdcentralen imorse för att kolla med astman igen. Fick blåsa i ett rör kopplat till datorn för att se hur mycket luft jag kunde få in och ut. Dock hade jag tagit Bricanyl (astmamedecin) imorse vilket jag inte skulle ha gjort tydligen, för att dom ville se skillnaden före och efter Bricanyl. Jag hade normala värden men fick en hemläxa där jag ska kolla andningen själv med och utan bricanyl. Kollade lite på lungorna och det lät mycket bättre nu, men pga av medicinen. Fick recept på blåsgrejen, bricanyl och pulmicort som är en mer "riktig" inhalator. Ska även tillbaka, igen, för att ta ett nytt pricktest så dom kan se vad jag verkligen är allergisk mot, lär bli intressant.
Det roliga var att läkaren inte riktigt läxade upp mig om rökningen, han sa endast att det var en bidragande faktor men att jag borde trappa ner eller i bästa fall sluta men jag trodde det skulle vara nåt i stil med "nu måste du sluta röka unga dam!!!" men icke! Utan det största problemet var katten.. Men no way in hell att jag dumpar simba! Haha. Det är inte många som har en 14-årig, tjock, skitglad, knäpp kattunge, haha! Sådana ska man ta vara på! ;)

Well, tror ni jag kunde somna om när jag kom hem då? NOPE.
Försökte men det gick inte. Satte mig här istället, haha. Dricker kaffe och hare gött.
Ikväll har jag inga planer men imorrn blire först skoshopping med mami och partey på kvällen, det blir la najs!
Ska försöka tigga lite röd hårfärg av henne också.. Och kanske pengar till löshår... Haha, wish me luck!

Puss.♥

thecobrasnake.com

attack! attack!

Ligger i sängen och halvkollar på Click nu, gillar inte den längre, är så sjukt trött på den. Dessutom såg jag den för inte sålänge sen men det finns liksom inget bättre på tv :(
Lite senare kommer Markus hit så det blir väl lite roligare än att bara ligga hemma själv och inte ha ett smack för sig. Markus är ändå rätt rolig. Haha..

Jag vill inte gå upp tidigt imorrn förresten. Det enda som räddar mig är att det tar fem minuter att gå dit, jag behöver inte sminka mig eller något. Tänker inte ens dricka kaffe. Och sen när jag är klar där kan jag krypa ner i en varm säng med en söt pojke brevid mig. Nästan så jag längtar lite till det nu, haha.

Nu ska jag fortsätta halvkolla på den suckysucky filmen!

Puss♥


bored

Gash, jag är sjukt jävla överdrivet uttråkad. Det är fan inte sant. Jag är aspepp. Men inte något att vara aspepp över. Och det suger ju.
Hade jag haft svenskaboken hemma skulle jag fan satt mig och pluggat, men det går ju inte nu.
Jag vill rita & skissa men har ingen inspiration. Jag är trött på all musik jag har. Jag har inget att fota förutom mig själv men det blir ju trist i längden. Jag skulle kunna städa, men...nej. Skulle kunna läsa, men är för rastlös. Skulle kunna kedjeröka men det är för kallt. Det finns inga roliga bloggar att läsa. Nörda sims? Nej, det är för segt.
Åh! I'm going nuts here!

Äsch. Nu ska jag komma på något extremt kul att göra. Ska vara riktigt pysslig!





/A.♥

decode


Underneath the red

Det blev ingen skola idag heller. Men uppe tidigt var jag.
Åkte hem till Markus igår kväll, ville se efterlyst men vågade inte se det själv, haha. Tror jag aldrig har sett det ensam någon gång. Får alltid sånt obehag i kroppen efter och brukar drömma mardrömmar....
Men men, vi kollade först på idol, och jag tycker verkligen att det är grymt många bra människor det här året!
Sen blev det efterlyst, och efter det nördade vi Guitar Hero. Lackade ur som vanligt, har en tendens att göra det när jag och Markus kör, haha. Vi blir så satans jävla tävlingsinriktade och typ sitter och klankar ner på varandra :(
Men det är gulligt, haha.
Det blev iallafall att gå upp tidigt idag för att mackan skulle till skolan, så det sög. Trodde att jag skulle få sova länge idag. Men nej. Och imorrn har vi studiedag men inte fan får jag sova då heller, nej utan då ska man upp till vårdcentralen kvart över åtta! Känns ju mindre kul..
Well well, röker gör jag fortfarande trots astman så nu ska jag ut och röka, synd.

puss.♥


today i'm wearing this



Älskar att fler och fler jeans blir baggy nowdays.

A Day To Remember

Underbara grabbar.
Kanske dags att besöka lilla landet lagom?



För er som inte har hört A Day To Remember förut så borde ni ta och kolla upp dom om ni som jag älskar tunga breakdowns blandat med skön sång och tuffa growls. En blandning av allt. Sköna melodier, balla bakgrundseffekter, grymma texter och skillade dudes. ADTR låter inte som något annat band vilket är helt awsome, dom funkar alltid!

Top 5:
- I Heard It's The Softest Thing Ever
- The Plot To Bomb The Panhandle
- If It Means A Lot To You
- I'm Made Of Wax, Larry, What Are You Made Of?
- Mr. Highway's Thinking About The End


Tävling hos Foki!

Just nu har underbart söta Foki en tävling där man kan vinna valfritt smycke från smyckessajten cocoo.se!
Sjävklart är jag med och tävlar och det borde du också göra!

Själv så drömmer jag om det här supersnygga armbandet. Älskar nitar och har gjort det ända sen sexan, haha. Perfekt nu när det kryllar utav nitutsmyckade accessoarer!

Ingen bra natt..

Det här var nog den jobbigaste natten på länge. Drömde massa obehagliga drömmar som gjorde att jag vaknade upp helt anfådd och rädd. Jag vaknade tre gånger utav att jag fick kramp i ena vaden, fick så varje natt för några år sen. Inte kul! Jag vaknade en gång utav att jag inte kunde andas, och den här gången inte alls. Fick inte ens pyttelite luft så det var sjukt läskigt, astmagrejen hjälpte inte till heller. När det sen var dags att gå upp så hade jag sjukt ont i huvudet och nacken så det blev å stanna hemma idag.
Har fortfarande ont lite överallt just nu. Ligger i sängen med datorn, mysmys!
Skulle egentligen ha redovisat ett arbete med en i klassen idag men eftersom vi knappt har snackat med varann så blev det ganska omöjligt också, fick inte ens tag i henne igår för att skriva ihop det. Så ångesten över att ha missat det har lagt sig lite.
Anyways, ska kolla igenom alla bloggar nu och dricka lite mer kaffe.

Laters.
Once upon a time I was a blondie.


Bästa dagen på länge

Började dagen med praktik, fram tills två sen skulle jag på "läkarbesök". Åkte till blodcentralen och lämnade blod, det var min första gång och jag var sjukt nervös!
Såg människor som låg där inne med slangar i armen som ledde till en blodpåse som låg på en våg och vägde fram och tillbaka. Såg sjukt brutalt ut, haha. Låg typ och tänkte att hela världenn hade förvandlats till vampyrer och vi var dom enda som fortfarande hade människoblod typ, som andra behövde eller nåt. Helt stört. Men behövde något annat att tänka på än att dom låg och tappade ut 4dl blod ur min kropp, haha.
Fick järntabletter av sjuksköterskan dels pga att min järnvärde var precis över gränsen till att inte kunna lämna blod och dels för att när man ger blod så förlorar man sjukt mycket järn själv. Så ska ta en tablett varje dag i 20 dagar. Dessutom känner jag mig riktigt duktig, skänkte mina pengar till barncancerfonden istället för att ta en gåva eller pengarna själv. Karma!
När jag kom hem fick jag nog den bästa nyheten jag någonsin har fått höra. Jag ska få ett syskon! Jag är så sjukt jävla glad! Har alltid varit ett ensambarn, men nu 18 år senare får jag äntligen en syster eller bror! Hihi. Hoppas på en syster, det vore ju ultimat..
Lilla bebisen komma någon gång i april iallafall, så ge mig april nu! Haha. Nu får vi bara hoppas på att allt går bra.
Och grattis till Pappa & Noi!<3

Nu ska jag snart iväg till Markus för & fira med lite Guitar Hero, haha. Vi är två riktiga jävla nördar må jag säga!

Ser ut som en knarkare, woh!


I'd walk trough hell for you



skriver imorrn.

the downfall of us all



Nu sticker jag och möter Natta & Sarah för lite mys med alkohol förhoppningsvis.

paperthin hymn

Har inte så mycket att säga. Inte mer än att vi hade idrottsdag idag, orientering för oss tvåor. Gick faktiskt bättre än vad jag trodde, men vi blev lite sura över att vissa betedde sig jävligt fittig och för tävlingsinriktat. Men whatever, en timme och en kvart tog det för oss att virra omkring i skogen, 5 km, 6 stationer.
Imorrn har jag en lektion, i lite mer än en timme sen slutar jag. Hem och sova antar jag.
I'm falling into the black hole again.


sick of it all.

Just nu är jag så jävla trött på att människor tror att dom kan komma och gå som dom vill i mitt liv.
Folk verkar ta för givet att jag alltid finns här, och på det viset kan dom säga och göra exakt vad dom känner för, både på gott och ont.
Som att jag vore någon man kan skita ur sig alla sina problem för utan att jag ens ska få en syl i vädret.
Jag är för snäll. Det är där problemet ligger. Hos mig. Jag förlåter gärna människor så jag slipper förlora dom. Men jag har insett att det inte fungerar längre. Jag tänker inte vara något jävla 5-handsval. Jag behöver inte alltid vara ett förstahandsval heller, men jag vill att folk ska lyssna på mig, fråga mig hur jag mår när det enda jag gör är att finnas till hands för alla andra jävla dramaqueens.
Jag blev kallad dramaqueen häromdagen, men jag är en helt annan typ av dramaqueen. Jag är typen som gråter floder av en pytteliten spindel, gnäller om någon tar min sista hårspray eller bölar under ett bråk med den man älskar.
Jag är däremot inte typen som kräver att alla ska lyssna på en, käfta emot när det inte ens är lämpligt, kalla någon något som inte ens stämmer för att man blir lite pissed off osv. Den typen som är lite utav en attentionwhore också. En dramentionquore så att säga.
I ett x antal år nu, har jag utsatts för människor med det här beteendet. Människor som alltid räknar med mig, när dom inte borde göra det. Människor som tar mig för givet. Människor som kastar skit på mig ena dagen och andra dagen räknar med att vara min bästa vän. Men jag vägrar den här gången. Det är så jävla slut på det här nu.
Alla får EN jävla chans hos mig. Inga fler. Jag har blivit rädd för att öppna mig för nya människor, för jag är rädd för vad som kan hända. Jag har blivit så försiktig. Jag kan inte lita på människor längre. Jag skjuter bort fler personer än vad jag omfamnar. Jag är rädd för att komma folk nära.
Vi kan ju ta ett praktexempel. Min sk BFF jag hade en gång i tiden, och det här blir även sista gången jag nämner dramentionquoren i min blogg. Hon var världens bästa i början. Sen hände det något. Hon flyttade många mil ifrån mig. Hon förändrades. Hon började ta mig för givet. Hon blev dryg och iskall. Hon slutade höra av sig. Det blev tyst i en månad. Jag hade inte gjort något alls, förutom att försöka få tag i henne och få reda på problemet. Hon skrev ett snyftigt brev. Vi blev BFF's igen. Någon månad senare sviker hon mig fyra kvällar i rad. Varje morgon kommer hon tillbaka med en snyftis. Lite tårar, sen är vi BFF's igen. Går några veckor. Det blir tyst igen. Den här gången någon vecka sådär. Hon skyller allt på mig, slänger ur sig saker som bara den elakaste kan komma på. En snyftis och lite skämt sen är vi BFF's igen. En vecka senare blir det tyst en dag. Jag säger ifrån. Hon kallar mig saker igen, får mig att bli the bad guy fast jag även den här gången är oskyldig. Jag ber henne dra åt helvete vilket nog är det bästa jag har gjort på länge. IDAG, ca två veckor senare får jag ett sms som i princip säger att det här är löjligt och att om vi någonsin ska bli BFF's igen ska vi svälja stoltheten. Men vilken jävla tur att vi never ever ska bli BFF's igen då. Praise the lord!
Enligt mig är det hon som ska vakna upp ur sin trångsynta värld, där stoltheten sitter fast hårt, ända in i benmärgen. Det första hon ska lära sig är rätt och fel. För det verkar hon ha missat på dagis...
Och om du nu läser det här, din störda idiotiska dramentionquore, så är det här inlägget inte riktat till dig, du är bara ett exempel.

Anywho. Det jag ville komma fram till med det här inlägget är att jag nu stänger igen mig själv, ungefär som en sluten mussla. Det finns ytliga vänner, och så finns det riktiga vänner. Jag stänger av min vän-radar. Jag tänker inte söka upp människor, dom får söka upp mig.
Och ha alltid en sak i minnet, räkna aldrig med mig. Såvida du inte vet att jag räknar med dig.

Luddigt inlägg. Jag tänker inte be om ursäkt.

PARAMORE TILL SVERIGE!

Åh jag är överlycklig! Fick ett sms av Sarah som berättade att Paramore spelar i Sverige den 30e november!
Fyfan vad underbart!!!!!!

Har lyssnat på dom ett bra tag nu och äntligen, äntligen kommer dom hit! Åh, fy satan vad härligt allt blev. Fuck astma, love Paramore. Haha.

 

 

Paramore - I Caught Myself


Bad, bad news..

Har precis kommit hem från vårdcentralen för att kolla upp min andning och hosta. Farbror Doktor tittade i min hals, den var väldigt svullen. Sen lyssnade han på mina lungor, och där pep det. Sen kollade han min andning, låg på 380 när man ska ligga över 400. Fråga mig inte vad siffrorna betyder eller så, det vet jag inte. Vet bara att det inte var bra.
Så, han kunde iallafall konstatera att jag hade svag astma. SKITKUL. Men det var även svårt att säga eftersom jag är förkyld, röker och har katt när jag är kattallergiker. Han skrev iallafall ut en såndär liten manick som man inhalerar ifrån. Den är en akutgrej, som jag tar när jag inte kan andas, som ett litet prov. Så nu ska papa hämta ut den. Sweet.
Usch, känner mig redan som ett retard..
Doktorn luktade förövrigt kanelbullar...ifall någon undrade liksom...

Ska vara hemma resten av dagen nu, hade svag feber och orkar helt enkelt inte åka tillbaka till skolan. Har redan varit där och redovisat ett grupparbete om höstens mode. Det gick bra och förhoppningsvis får vi MMMMVG. Lätt.
NU VILL JAG BLI FRISK!!!

inte så hapi som på bilden.


nighty


min attentionwhore till katt



älskarej plutten.

Dagen

praktik. dött. stendött. vika handdukar. röka. läsa tidning.  tvätta handdukar. läsa tidning. moppa golv. röka. sopa hår. läsa tidning. gå runt lite. röka. dricka vatten. röka. läsa tidning. sopa hår. sopa nåt som inte finns. smsa. röka. smsa mer. läsa lite. titta. äta. röka. dricka. läsa lite. beskåda den urusla sk "artisten" Mange Schmidt boka klipptid. röka. titta lite. raka chefens huvud. sopa hår. röka. lämna salongen. gå förbi äckelfjortisdessie som faktiskt röker. vänta på bussen. röka. smsa. röka. gå hem. musik. hemma. kaffe. cigg. skönt.


New week

Godmorgon! Har inte orkat uppdatera bloggen i helgen. Det enda jag har gjort är att vara på släktmiddag! Skitkul..
Jag är fortfarande sjuk och min andning har blivit värre nu så jag ska nog ta och ringa vårdcentralen senare för jag kan fan knappt andas. Börjar bli rädd för att jag har astma..
Anyways, ska snart sticka på praktik. Känns sådär. Lång dag. 10 till 18. Orkar inte.
Ska iallafall träffa Pat efter det, det blir mys iallafall!
Ne, nu ska jag ut och ta en cigg i lugn och ro innan jag ska dra!


Äntligen fredag!

Åh, gud så skönt med helg!
Veckan har dock gått jäkligt fort tycker jag! Känns som om det nyss var måndag...
Idag försov jag mig, såklart. Vaknade tjugo i åtta, alltså 40 minuter efter att jag skulle ha gått till bussen, bra där alex. Skyndade mig iallafall och var klar på en halvtimme.
På första lektionen rullade vi curler och clipslockar, gick skit.
Sen vare gympa, var inte med.
Sen vare nästa frisörlektion, då vi fick färga håret på varann. Gjorde inget med mitt men färgade Ericas! Hon är naturligt blond så vi gjorde det lite mer askblondt, och lite mer kallare. Blev skitsnyggt!

Åh gud, måste berätta om min asmysiga dröm, haha.
Drömde att jag gick på stan och så kom det fram en tjej och sa att Nicole Richie och Joel Madden (som jag för flera år sen var helt besatt av) skulle föda, och tjejen som kom fram var liksom N.R, så vi satte oss på hennes moppe och körde omkring och hem till dom, haha. Sen blev typ jag och N.Richie bff's och grejer. Haha lite luddigt, men det var en sån jävla härlig dröm! Älskar Nicole Richie!

Well well, ska snart keeeka och sen blire chillkväll och förmodligen kommer Markus och tar hand om lilla sjuka mig, vi ska tjocka oss. Litegrann bara, pyttelite. Alltså så lite så det inte ens märks. Typ så. Perfa!

Lifesaver!<3



/A.


good girl

För det första, vad fan är felet på blogg.se? Ser varken inlägg eller kommentarer på översikt-sidan..Skitjobbigt..
Iallafall, är fortfarande sjuk men duktig som jag är så klev jag upp tidigt imorse, ställde mig i duschen, sminkade mig halvdant och satte upp håret i en knut på huvudet och redo för att gå till skolan. Började 40 minuter senare idag och hade bara Försäljning och Service i typ en halvtimme, haha. Vi fick lämna in vår läxa plus göra en ny.
Nu är jag hemma och jag känner mig faktiskt väldigt risig. Har fått mer ont i halsen nu...... GAH. Orkar inte vara sjuk!

Juste, jag, Erica och Josipa fastnade i hissen påväg till lektionen, haha. Fyfan vilken ren jävla panik. Först hände det inget när vi tryckte på knappen, endast dörrarna stängdes. Sen när vi tryckte på dörröppnaren så åkte bara innerdörrarna upp 10 cm. Fyfan, vilken jävla tur att hisskillen var på planet under så vi kunde ropa på honom! Haha usch, ska aldrig sätta min fot i den där jävla hissen igen!

Är så sjuk och ful så det får bli en frisk och snygg bild, haha.

/A.


<3

i will always love u.


bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

lady gaga

Så jävla grym. Bäst. Älskar.

OCH JAG HAR SETT HENNE LIVE, SUG PÅ DEN!!


yummie

Funderar på att införskaffa.
Billiga och snygga.
Men vilken färg?
rosablårosablårosablårosablårosablårosablårosablårosablårosablårosablårosablårosablårosablå


Sjukling

Det var som jag antog, jag vaknade upp dundersjuk. Hade asont i kroppen när jag vaknade, huvudvärk, snorig som en jävla gris och ont i halsen. Så jag ringde och sjukanmälde mig och sov till halv ett. Kände mig väldigt febrig när jag vaknade igen men jag hade normal temperatur. Nu mår jag mycket bättre men är tung i huvudet och väldigt snorig, mindre mysigt.
Ska iallafall gå till skolan imorrn, har ändå bara en lektion så det kan jag nog stå ut med.
Ska lägga mig och glo på tv nu, men en liten update pallade jag iallafall!

Kisses and hugs.



/A.

Ny månad

Ja, då var det september då! Om tre dagar är det bara två månader kvar tills jag fyller 19! Haha. Inte för att 19 är något speciellt, men det är ju ett godkänt skäl till att festa mitt i veckan! Det är trots allt lilllördagen jag fyller på, sweet!

Anyways, igår gjorde jag ett big mistake som gjorde att jag försov mig rejält idag. När jag igår skulle kolla när jag började idag så råkade jag kolla på onsdagen då jag börjar tio, så jag vaknade halv åtta när Markus gick upp (sov där, vi hade en egen liten kräftskiva, hahaha.) och tänkte gå upp och bara klä på mig, för sminka mig och sånt kunde jag göra hemma eftersom jag skulle hinna hem en snabbis, men då får jag ett sms av Erica som frågar när jag är framme.
"Värst vad hon är uppe tidigt idag då.....?" Då slog det mig, jag tittade på schemat och såg att jag började klockan åtta idag! Haha, alltså hade jag en halvtimme på mig att klä på mig, fixa annan skit och hinna till skolan - omöjligt.
Så jag kom ungefär en timme sent men det gjorde inte så mycket. Vi hade kundteknik på morgonen och vi fick ett väldigt roligt arbete nämligen att ta reda på vad höstens trender är inom hår, kläder, smink osv. Så jag och min grupp åkte till Sturegallerian och MQ plus lite annat och frågade. Vi fick väldigt bra hjälp inne på MQ. Tjejen vi pratade med började plocka fram outfits som var inne och frågade ifall vi ville fota osv. Så Joulie fick agera modell! Haha, vårt arbete kommer bli grymt!

Efter det hade vi lunch och sedan svenska. Inte roligt för fem öre.
Nu är jag hemma iallafall, skulle träffa Pat efter skolan men jag känner att jag börjar bli sjuk... Svininfluensan någon?
Nej, men jag har bara ont i halsen än så länge och hoppas på att det är bättre imorrn!

Så, dom här outfitsen ska du satsa på i höst. Trust my words.


RSS 2.0